hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek cursussen
208 (258)

Tekenles
(Apeldoorn)
Peter ten Lohuis

Tekenles
Tekenen is vooral kijken. Mensen en voorwerpen bekijken zoals je al lang niet meer gedaan hebt. En dat ook nog vastleggen met potlood op papier. Daar draait het allemaal om in de tekencursus.

Bij deze tekenlessen, gebaseerd op de principes van Leonardo da Vinci, leer je kijken naar voorwerpen, mensen en jezelf. Met verschillende technieken kun je in korte tijd op papier zetten wat je ziet. Je zult versteld staan van je eigen tekenvaardigheden, zelfs als je denkt niet te kunnen tekenen. Aan het einde van de cursus zul je in staat zijn een gelijkend zelfportret te maken.

Cursisten zijn verrast door de snelle methode en de tekeningen die zij kunnen maken. Ze zijn op een andere manier gaan kijken en hebben hun creativiteit herontdekt. Dit doen we door anders te leren denken, als je aan het tekenen bent. Eigenschappen als taal en logisch denken zetten we op een lager pitje. Creativiteit en gevoel krijgen dan meer de overhand, we maken je weer even kind. Een aanrader voor wie denkt vast te zitten in denkpatronen en die oplossingen vanuit een andere hoek wil benaderen. Deze lessen zijn dan ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld ondernemers, mensen die werkzaam zijn in marketing en communicatie, maar natuurlijk ook voor mensen die gewoon weer kind en kunstenaar willen zijn.

De lessen worden gegeven in Apeldoorn, Dovenetel 21 7322 DM
De lessen zijn op:
maandagavond 20.00 – 22.00 uur
woensdagochtend van 10.00 – 12.00 uur
woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur
donderdagochtend van 10.00 – 12.00 uur

Er worden geen klassikale lessen gegeven. Iedereen krijgt les die bij hem/haar aansluit. Je kunt dus ook op ieder moment instappen. Je bent welkom om eens te komen kijken of een gratis proefles te volgen! Mail naar info@petertenlohuis.nl of bel 06 315 37 123

www.petertenlohuis.nl
Kunstinzicht pagina: Peter ten Lohuis
19-11-2017 t/m 19-05-2018
Peter ten Lohuis ( Apeldoorn ) Cursussen
Peter ten Lohuis ( Apeldoorn ) Cursussen (2)

Stuur een bericht naar "Peter ten Lohuis"