hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek cursussen
259 (270)

Airbrush workshop / cursus, beginners en gevorderden
(Rutten, Noordoostpolder)
Anne Rozenberg

Airbrush ingewikkeld, eng, alleen iets voor specialisten? Welnee.
Ontdek hoe verrassend eenvoudig je al aan de slag kunt met deze techniek.
Kom geheel vrijblijvend een keer langs (afspraak maken is dan wel gewenst) of volg een proefles bij mij. Als je dan besluit om lessen te gaan volgen, is deze proefles ook nog eens gratis.

De cursussen zijn voor een ieder op maat en gericht op je eigen stijl en persoonlijke wensen: landschappen of juist een woeste tijgerkop? Hoe gek het ook klinkt, je hoeft niet te kunnen tekenen om te kunnen airbrushen. Door middel van maskeren is het toch mogelijk een erg mooi schilderij te maken.
Anne leert je te kijken naar onderwerpen: licht/schaduw, hoe maak je iets bol of juist hol en niet te vergeten het perspectief.

De lessen worden gehouden in kleine groepjes van maximaal 6 personen om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en snel resultaat te garanderen. De cursussen zijn voor alle leeftijden. Het is mogelijk om het hele jaar in te schrijven, beginners en gevorderden zitten door elkaar, zodat je ook van elkaar kunt leren.

De airbrush cursussen (basis én gevorderden) worden gegeven in blokken van 8 lessen van 2 1/2 uur en zijn te volgen op de volgende lestijden:
maandag, dinsdag en woensdag: 19.00 – 21.30 uur
maandag en donderdag: 13.00 – 15:30 uur
(overige tijden in overleg)

De lessen van de basiscursus zijn INCLUSIEF gebruik van alle materialen, zoals airbrushpistool, verf en papier. Je hoeft dus niets aan te schaffen.
Ben je daar wel aan toe, dan kan Anne je daarbij deskundig advies geven.
Naast een basiscursus zijn ook vervolglessen mogelijk. Voor deze vervolglessen zijn de kosten van het te gebruiken materiaal in overleg, afhankelijk van het gekozen onderwerp/ondergrond. Verder wordt gezorgd voor koffie, thee en iets lekkers.

www.decoroza.nl
Kunstinzicht pagina: Decoroza
18-03-2017 t/m 18-03-2018

Stuur een bericht naar "Anne Rozenberg"