236 (237)

Open atelier
Atelier de Verwondering - (Almere Poort)

Atelier de Verwondering op het prikbord
Open atelier

Open Atelier

Open atelier. De keuze in onderwerp, techniek en materiaal is vrij. Er kan zowel geschilderd als getekend worden. Door de grote van de groep is er ruimte voor persoonlijke aandacht en krijgt de cursist begeleiding op zijn of haar niveau en tempo. De cursus is dan ook geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Aandachtspunten zijn kijken, compositie, kleur, onderwerpkeuze, stijl (abstract/figuratief), techniek en materiaalgebruik. In de cursus wordt het experiment niet geschuwd en leert u uw sterke punten herkennen en ontwikkelen.

Doel: De eigen creativiteit en vaardigheden ontwikkelen en verfijnen. Plezier in het werken met het gekozen medium, het experiment en interactie. De mogelijkheid om onder begeleiding de verschillende mogelijkheden van het tekenen en schilderen te ontdekken. Het plezier en het nut van werken in een kleine en elkaar inspirerende groep (max. 6 cursisten).

Materiaal: De materiaalkeuze is vrij. Verschillende materialen of combinaties hiervan zijn mogelijk (voor het schilderen; acryl- ,acquarel- en ververdunbare olieverf, voor het tekenen (potlood, houtskool, pastel en pen). De cursisten dienen zelf de materialen aan te schaffen, deze zijn in het atelier verkrijgbaar. Over de aanschaf hiervan kunt u geadviseerd worden.

Kosten: € 195,- per tien (10) (exclusief de materiaalkosten) of € 360,- per twintig (20) (exclusief de materiaalkosten).

Volgende cursussen 10% korting.

Lessen: Geen startdatum doorlopend per tien of twintig (10 of 20) lessen.

Drie groepen wekelijks of tweewekelijks:

Op de maandagavond van 20:00 tot 22:00. Tweewekelijkse les.
Op de woensdagavond van 20:00 tot 22:00. Elke week les.
Op de woensdagochtend van 9:45 tot 11:45. Tweewekelijkse les.

www.atelierdeverwondering.nl

30-08-2017 t/m 30-08-2018

Atelier de Verwondering ( Almere Poort ) Cursussen

Open atelier

Stuur een bericht naar "Atelier de Verwondering"