16 (110)

Naaicursus naailessen en patroontekenen in Rotterdam

Mobiele Atelier | (Rotterdam)

Naaicursus naailessen en patroontekenen in Rotterdam

Naaien en Patroontekenen

Mobiele atelier is het atelier in Rotterdam voor naaicursussen, naailessen, patroontekenen, online video naaicursussen, mode design en realisatie, mouleren, creatieve cursussen en workshops.

Van uw eigen ontwerp en patroon naar een mooi en passend kledingstuk. Je eigen kleding maken is nog nooit zo leuk geweest.? Nu ook met extra ondersteuning met onze online video naaicursussen Naai online. In uw eigen tijd en op uw eigen tempo en op iedere gewenste locatie kunt u onze online lessen volgen. Zoek je een fysieke cursus naaitechnieken, wil je met je naaimachine leren omgaan, wil je eigen ideeën uitwerken, wil je leren patroontekenen of video naailessen, deze combinatie cursus Naaien en Patroontekenen biedt het je allemaal. De lesmethoden zijn zo samengesteld dat je in een korte tijd en volgens de juiste methode leert naaien en/of patroontekenen. Cursisten werken op eigen niveau, in kleine groepen met veel begeleiding, aandacht en inclusief alle benodigde materialen. Je kunt de Naaicursus en patroontekenen combineren of los van elkaar volgen en alleen voor naaien of patroontekenen kiezen.

Naaicursus en naaitechniek 3 maanden
Met de Naai Cursus leer je vanaf de basis kleding maken, met de naaimachine omgaan en uiteraard verschillende naaitechnieken. Door toepassing van de juiste naaitechnieken leer je in korte tijd mooie en professioneel uitziende kleding maken. Je leert verschillende technieken zoals een rits inzetten, een zak naaien, diverse hals- en armsgat afwerkingen en nog veel meer. Vervolgens pas je deze technieken toe bij het maken van een echt kledingstuk. Elke les bouwt verder op de vorige.
Alle naaitechnieken worden stap voor stap uitgelegd en geoefend en samen met de online video naaicursussen heb je de perfecte basis om de geleerde technieken keer op keer terug te kijken en te oefenen totdat je het volledig onder de knie hebt.

Cursus Patroontekenen 3 maanden
De basis van een mooi kledingstuk is een goed patroon. Als u zelf mooie of aparte kleding wilt maken of vermaken is het handig als u kunt patroontekenen. U leert in de cursus patroontekenen op de juiste manier opmeten, maten berekenen en te vertalen naar een kloppend en passend patroon. Ook leert hoe u bestaande patronen kunt aanpassen, dit is namelijk de basis van elk goed passend kledingstuk. Als u in staat bent uw eigen patronen te maken, bent u verzekerd van een uniek kledingstuk.

- Wat bieden we nog meer aan:
- Modedesign & realisatie
- Privé naailes en patroontekenen
- Naailes

Aarzel dan niet, neem een kijkje op de website van www.mobieleatelier.nl en kijk welke cursus het beste bij je past. Voor meer informatie over de cursussen en/of de workshops kun je altijd een keer langskomen of neem contact met mij op: 06-14995997 info@mobieleatelier.nl

www.mobieleatelier.nl

30-07-2020 t/m 30-07-2021

Mobiele Atelier ( Rotterdam ) Cursussen
Mobiele Atelier ( Rotterdam ) Cursussen (2)

Stuur een bericht naar "Mobiele Atelier"