200 (212)

Cursus Modeltekenen

Rachel Dieraert | (Uithuizen (Groningen))

Beginners:
Ontdek op inspirerende wijze de basis van het tekenen en je plezier daarin door te tekenen naar model!
Je wordt begeleid in het modeltekenen aan de hand van diverse basisonderdelen: Arabesk (kernlijn van de vorm in de ruimte), verhoudingen, richtingen, volumes, vorm en restvorm, lijnvoering en expressie, lijn en vlak, licht-donker en toonwaarden.
Uniek in deze cursus is dat we naast het gebruikelijke tekenen naar poserend model ook deels met bewegend of dansend model gaan werken. Hierdoor leer je losser, kernachtiger en meer emotioneel betrokken te tekenen. Zo ontwikkel je je tekenvaardigheden nog sneller!

Gevorderden:
Geinspireerd en trefzekerder leren tekenen door deels te tekenen naar bewegend, dansend model op muziek. Dit naast het gebruikelijke tekenen naar poserend model.
Essentiele onderdelen in deze les zijn: Arabesk, herkennen van de grote ruime vorm, compositie of plaatsing in het vlak, expressie van de lijnvoering of het vlak, licht-donker, plasticiteit, monumentaliteit, abstractie en trainen van visuele geheugen.
Door het tekenen naar bewegend model leer je direct, losser en kernachtiger te tekenen. Meer vanuit betrokkenheid en innerlijke expressie.

Start: maart 2019 en sept./ okt. 2019 of zodra er voldoende aanmeldingen zijn. Tussentijdse instroom mogelijk.
8 lessen van 3 uur: € 200,-. Incl. btw. Incl. modelbijdrage, koffie, thee en koek
Minima of beperkt budget? Informeer gerust naar de mogelijkheden/ korting!

www.racheldieraert.com

20-02-2019 t/m 20-02-2020

Warffum
Zelfportret, olieverf op linnen, 70 x 50 cm, Rachel Dieraert

Stuur een bericht naar "Rachel Dieraert"