hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek cursussen
1 (258)

Cursus Adobe Lightroom
(Haarlem)
Digitale Fotografie Opleiding

Deze mededeling is verlopen (300 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

Adobe Photoshop Lightroom is een efficiënt programma voor het verwerken van foto’s. Met dit programma kan je foto’s importeren, sorteren, archiveren, bewerken en publiceren. Photoshop CS is al jaren een begrip, maar werkt niet erg efficient. Beeldbewerken met Lightroom bespaart veel tijd.

De "Bibliotheek", het archief gedeelte van de software, is zeer efficiënt in het ordenen en terug vinden van je foto's. Ook het maken van een back-up van je bestanden is noodzakelijk en eenvoudig uit te voeren met deze software.

Verbeter de kwaliteit van je foto door bijvoorbeeld de uitsnede, helderheid en kleuren aan te passen. Binnen enkele minuten geef je de foto's een professionele uitstraling. We leren je in enkele stappen efficient je foto's te verbeteren.

Corrigeer eenvoudig optische en perspectivische vertekening. Met plaatselijke aanpassingen zoals doordrukken en tegenhouden, retoucheren en vervagen maak je snel en efficient de perfecte portret en landschapfoto's.

Ook het exporteren van de bewerkte foto's en het afdrukken en presenteren kan vergaand worden geautomatiseerd. Vrij eenvoudig maak je fotoboeken, websites en videopresentaties

Samen met de reader van deze cursus is het vrij eenvoudig om deze techniek snel onder de knie te krijgen.

Voor het volgen van deze cursus is geen speciale kennis vereist.

Tijdens de les wordt er een lunch geserveerd.

1 dag van 11 tot 17 uur voor € 79,-

Deze cursus wordt gegeven op:


Zo 3 juli in Haarlem

Zo 6 november in Haarlem

Of leer Lightroom in een speciale privé cursus

www.digitalefotografieopleiding.nl/photoshop-lightroom
Kunstinzicht pagina: Digitale Fotografie Opleiding
23-05-2016 t/m 23-05-2017