hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek cursussen
77 (261)

Het Kunstatelier
(Eindhoven, Wintelre, Eersel, Veldhoven,Best)
Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar

Het Kunstatelier
Het Kunstatelier 2017/2018:

Het kunst Atelier voor tekenen, keramiek, boetseren en beeldhouwen.

Data: Vanaf maandagmiddag 4 september 6,12,18 of 24 lessen. Instromen is mogelijk elke 6 weken.
De instroomdata in 2018 tot de zomer zijn: 19 maart en 28 mei

Tijd: 13.30 - 15.30 uur.

Investering: € 78,00 ( 6 lessen), € 156,- ( 12 lessen), € 229 ( 18 lessen), € 302,- ( 24 lessen).

+ max. € 20,00 materiaalkosten

Inhoud:

In het Kunst atelier kan je tekenen, boetseren/ keramisch werken en beeldhouwen. Elke 6 weken werk je met een andere techniek. Zo kan je in 1 cursus kennis maken met en ervaring opdoen met verschillende materialen en technieken.

De cursus start met 6 weken tekenen. Deze tekencursus is geschikt voor iedereen die wil leren tekenen, maar zich hierin geremd voelt. We gaan aan de slag met potlood, houtskool en pastelkrijt. Je leert jezelf creatief uit te drukken op papier. We werken zowel abstract als figuratief, zowel naar de verbeelding als naar de waarneming. Dus ook het natekenen komt aan bod. Tevens laten we ons inspireren door kuntstenaars als Picasso, Matisse, Chagall en Mondriaan. In de eerste lessen ligt de nadruk op het weer om leren gaan met potlood en papier dus op het durven tekenen. Daarna krijgt het tekenen naar eigen ideeen en naar de waarneming meer aandacht.

Na de tekencursus volgt gedurende 6 weken de cursus keramiek/ boetseren. Hierin laat ik je diverse technieken in klei zien. Na deze kort te hebben uitgeprobeerd, kies je een techniek uit waarmee je vervolgens mbv een opdracht aan de slag gaat. Zie ook de toelichting bij de Cursus Keramiek op de woensdag.

Na de cursus keramiek volgt de cursus beeldhouwen in speksteen. Voor de beschrijving hiervan kijk je bij het kopje "workshop beeldhouwen in speksteen".

Na 18 weken starten we weer met 6 weken tekenen gevolgd door 6 weken keramiek en 6 weken speksteen. Hierin zit wel een bepaalde opbouw ten aan zien van de eerste cyclus zodat je weer nieuwe dingen kunt leren.

Let op: Het is gedurende de hele cursus mogelijk ook te kiezen voor maar 1 discipline wanneer dat je voorkeur heeft. Wil je blijven tekenen, geen probleem. Wil je vooral werken met klei en ben je b.v. op de woensdagochtend/ avond verhinderd, ook dan ben je van harte welkom. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden als je twijfelt. Het is ten slotte een gecombineerd kunst- atelier.

Opgeven kan per direct.
De instroomdata zijn: 30 oktober, 11 december, 22 januari, 19 maart en 28 mei

www.antoinettedonkers-dekker.com
Kunstinzicht pagina: Antoinette Donkers Dekker
24-02-2018 t/m 24-02-2019
Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar ( Eindhoven, Wintelre, Eersel, Veldhoven,Best ) Cursussen

cursus beeldhouwen

Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar ( Eindhoven, Wintelre, Eersel, Veldhoven,Best ) Cursussen (2)

Stuur een bericht naar "Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar"