hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek cursussen
156 (233)

Schilderen in Delft, binnenstad
(Delft)
Marieke Thiescheffer

Schilderen in Delft, binnenstad
Marieke Thiescheffer start in september op donderdochtend met een nieuwe groep. Het gaat om het plezier van het bezig zijn en het is altijd goed. Je kan al doende leren, experimenteren en grenzen verleggen. Je ontdekt wat bij jou past. We werken in alle rust en met de focus op het werk. Ervaring met creativiteit is prima, maar niet perse nodig.

Het atelier is aan het Rietveld 49. Ik werk in kleine groepen, daardoor kan ik iedere cursist intensief begeleiden. We beginnen met een introductie van tien lessen. In deze lessen leren we een onderwerp kiezen, een compositie maken, een schets opzetten, de eerste laag aanbrengen, een kleuren palet maken, lichte en donkere partijen aanbrengen, specifieke eigenschappen van olieverf, nat op droog en nat in nat schilderen, textuur aanbrengen met kwast of paletmes.

Cursisten die al les van mij hebben gehad zeggen over mij:
‘Marieke is stimulerend, kan het schildersvak goed overbrengen, brengt rust, heeft een goed oog, sluit goed aan bij het niveau van de cursist.”

Heb je belangstelling mail naar mariekethiescheffer@hotmail.com of bel 06 2731 6681. De kosten zijn voor 10 lessen 150 euro en 20 euro materiaal kosten. Meer informatie ook op www.mthiescheffer.nl.

www.mthiescheffer.nl


Kunstinzicht pagina: Marieke Thiescheffer
07-06-2017 t/m 07-06-2018
Marieke Thiescheffer ( Delft ) Cursussen
Marieke Thiescheffer ( Delft ) Cursussen (2)

Stuur een bericht naar "Marieke Thiescheffer"