87 (132)

De volgende teken- en schilder cursus bij De Blauwe Reiger in Almere start 1 en 2 september 2020

Aicheline Everts | (Almere)

De volgende teken- en schilder cursus bij De Blauwe Reiger in Almere start 1 en 2 september 2020

Alle cursussen zijn zo ontworpen dat iedereen, van beginners, die nog nooit een penseel in hun handen hebben gehad, tot en met gevorderde, er plezier aan zullen beleven.

The Seasons Art Class Almere is een perfecte manier om nieuwe technieken te leren, waar u uw hele leven plezier van gaat hebben.

Het is ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en het wordt beslist een leuke ervaring die u nooit zult vergeten en altijd koesteren! Alle volwassenen, jong en oud zijn welkom.

Stap voor stap, we maken het heel makkelijk voor u...
We passen de lessen helemaal aan de wensen van de cursisten en geven u alle hulp die u nodig heeft om uw artistieke vaardigheden verder te ontwikkelen. Het lesprogramma is heel interessant, zeer uitgebreid en leuk.

Gedurende 14 weken zullen we vier verschillende mediums onderzoeken:
potloodtekenen, oliepastelkrijt en de bijbehorende technieken, schilderen en mengen met aquarelverf en acrylverf.

Stap-voor-stap begeleiding en lessen in de basistechnieken met de fijne kneepjes van het vak die u nodig heeft om mooie kunstwerken te creeëren.

Tien meesterwerken!
Na 14 weken hebben de cursisten tenminste 10 originele kunstwerken helemaal zelf gemaakt, van mistige bergtoppen tot verbluffend mooie zeegezichten, waar ze veel plezier aan gaan beleven.

Aan het einde van de cursus kunt u dingen tekenen en schilderen waarvan u nooit gedroomd zou hebben dat dat mogelijk was, van pittoreske dorpstaferelen tot mooie schetsen van uw familie, vrienden of huisdieren!

www.schilderlessen-almere.nl

12-06-2020 t/m 12-12-2020

Aicheline Everts ( Almere ) Cursussen

Stuur een bericht naar "Aicheline Everts"