118 (231)

De volgende teken- en schilder cursus bij het Haddock Watersport in Almere start 18, 19 en 20 september 2018
Aicheline Everts - (Almere)

Aicheline Everts op het prikbord
De volgende teken- en schilder cursus bij het Haddock Watersport in Almere start 18, 19 en 20 september 2018

Alle cursussen zijn zo ontworpen dat iedereen, van beginners, die nog nooit een penseel in hun handen hebben gehad, tot en met gevorderde, er plezier aan zullen beleven.

The Seasons Art Class Almere is een perfecte manier om nieuwe technieken te leren, waar u uw hele leven plezier van gaat hebben.

Het is ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en het wordt beslist een leuke ervaring die u nooit zult vergeten en altijd koesteren! Alle volwassenen, jong en oud zijn welkom.

Stap voor stap, we maken het heel makkelijk voor u...
We passen de lessen helemaal aan de wensen van de cursisten en geven u alle hulp die u nodig heeft om uw artistieke vaardigheden verder te ontwikkelen. Het lesprogramma is heel interessant, zeer uitgebreid en leuk.

Gedurende14 weken zullen we vier verschillende mediums onderzoeken:
potloodtekenen, oliepastelkrijt en de bijbehorende technieken, schilderen en mengen met aquarelverf en acrylverf.

Stap-voor-stap begeleiding en lessen in de basistechnieken met de fijne kneepjes van het vak die u nodig heeft om mooie kunstwerken te creeëren.

Acht meesterwerken!
Na 14 weken hebben de cursisten tenminste acht originele kunstwerken helemaal zelf gemaakt, van mistige bergtoppen tot verbluffend mooie zeegezichten, waar ze veel plezier aan gaan beleven.

Aan het einde van de cursus kunt u dingen tekenen en schilderen waarvan u nooit gedroomd zou hebben dat dat mogelijk was, van pittoreske dorpstaferelen tot mooie schetsen van uw familie, vrienden of huisdieren!

www.schilderlessen-almere.nl

05-05-2018 t/m 05-11-2018

Aicheline Everts ( Almere ) Cursussen

Leren tekenen en schilderen, je technieken verbeteren en tegelijkertijd nieuwe mensen leren kennen, het kan bij Seasons Art Class Almere

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij ons kunnen bij ons terecht voor teken- en schilderscursussen van veertien weken. Alle niveaus zitten tijdens deze cursussen weliswaar door elkaar, maar het uitdagende lesprogramma is zo ontworpen dat iedereen, van degenen die nog nooit een penseel in de hand hebben gehad tot gevorderden, er plezier aan zal beleven en zeker ook nieuwe dingen zal leren. We richten ons op vier disciplines; tekenen met potlood en houtskool, werken met oliepastel krijt, aquarelleren en schilderen met acrylverf.

De volgende teken- en schilder cursus bij het Haddock Watersport in Almere start 9 en 10 Mei 2017

Aicheline Everts ( Almere ) Cursussen (2)

Stuur een bericht naar "Aicheline Everts"