hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek cursussen
250 (261)

Cursus Creatief Proces
(Amersfoort)
Francis Lammé

Hallo creatieveling!
Er is altijd iets te doen. Voor elke stemming een bijpassende activiteit. Een protocol voor wanneer je vastloopt. De cursus Creatief Proces zal je helpen inzicht te bieden in je persoonlijke voorkeuren. Je zal een hoop alternatieven aangeboden krijgen en leren op je gevoel te vertrouwen. Je gaat naar huis met een werkplan dat bij je past.
Laboratorium was mijn lievelingsvak op de kunstacademie. Daar ontwierpen we onze eigen processen om ze vervolgens uit te voeren. Soms ging het om een maand lang experimenteren, soms om over een half jaar goed werk te hebben voor een tentoonstelling. Of bijvoorbeeld wat je kan gaan doen als je het even niet meer weet. Ik heb die lessen sindsdien aangevuld en uitgepluist. Het is een abstracte formule met zeer veel variabelen. Afhankelijk van jouw persoonlijke keuzen zal er een heel specifiek concept uitrollen dat helemaal bij jou past!
1 op 1 in jouw atelier, aangenaam gecombineerd met een drankje op een terras, eigen groep samenstellen, aansluiten bij andere groepsliefhebbers in DIY café de Rooie Cent... Geef je voorkeur aan en ook de manier van cursus gegeven zal worden afgestemd op jouw wensen.
Richtlijn: 100 euro voor 3 uur gericht gesprek en een persoonlijk protocol.
Met inspirerende groeten, Francis.

www.facebook.com/artist-for-the-public-1479584238981606
08-05-2017 t/m 08-05-2018

Stuur een bericht naar "Francis Lammé"