hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek cursussen
87 (244)

Schilder en Teken Cursussen - Atelier Debbie Nijland
(Klein Zundert)
Debbie Nijland

INTRODUCTIE:
Atelier Debbie Nijland is een onderscheidend atelier waar je individueel en professioneel wordt begeleid om stapsgewijs en in jouw tempo, in opbouwende vorm een eigen beeldtaal te ontwikkelen waarbij we op zoek gaan naar jouw creativiteit. Originaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Gedurende de lessen zullen vele technieken worden behandeld, zoals het werken met acrylverf, olieverf, aquarel en inkt. Daarnaast besteden we ruim aandacht aan vormonderzoek, compositie, kleurenleer en een vleugje kunstgeschiedenis.

VAN WIE KRIJG JE LES?
Debbie Nijland (1959) is professioneel beeldend kunstenaar, in 2013 afgestudeerd in de discipline Hogere Graad Schilderkunst aan de IKO Kunstacademie te Hoogstraten (België), heeft 25 jaar teken en schilder ervaring en geeft inmiddels alweer 10 jaar les waarbij ze haar kennis en ervaring wil overdragen aan nieuwsgierige mensen die verder willen kijken dan de bekende clichébeelden. Dat doet ze met passie, bevlogenheid, positiviteit, humor en kan ook heel goed relativeren. Om die reden zijn de lessen, op welk niveau je ook werkt, leerzaam en gewoon hartstikke leuk. Bovendien is Atelier Debbie Nijland al menig keer de kraamkamer geweest voor cursisten die doorstroomden naar de Kunstacademie. Debbie Nijland is geregistreerd bij het Rijksbureau voor Kunsthistorische Documentatie (RKD) en lid van de Nationale Associatie van Beeldend Kunstenaars (NABK).

WIE ZIJN JE MEDE-CURSISTEN?
Je mede-cursisten zijn zowel man als vrouw en hebben veelal de leeftijd tussen de 35 en 100 jaar. Ze hebben geen enkele ervaring of juist al veel ervaring met tekenen en schilderen. Ze hebben een hobbymatig idee voor ogen of hebben ambitie zich tot professioneel kunstenaar te ontwikkelen. Ze zijn nieuwsgierig, leergierig en vinden het sociale aspect ook heel belangrijk. Kortom....een gezellige club van alle leeftijden, samen en individueel op zoek naar het avontuur om een eigen beeldtaal te ontwikkelen.
?
DE LOCATIE: 
Het atelier is gevestigd in een voormalige boeren stal in het rustieke en landelijke buitengebied 'Raamberg', tussen de weilanden en de koeien, op nog geen 12 km van Breda. Rustiger en ontspannender gaat het niet worden. Hier kun je op ons eigen parkeerterrein je auto parkeren, dus nooit meer sjouwen met werk en materialen. Het atelier is voorzien van professionele verlichting en heeft een vloeroppervlak van ongeveer 90 vierkante meter (m2). Daarmee worden ruime mogelijkheden geboden om jouw ontwikkeling naar eventueel werken op groot formaat niet in de weg te staan en maakt deze locatie tevens prima geschikt voor exposities.

www.debbienijland.com/cursussen
Kunstinzicht pagina: Atelier Debbie Nijland
27-07-2017 t/m 27-07-2018

Stuur een bericht naar "Debbie Nijland"