hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek cursussen
140 (213)

VRIJ LEREN SCHILDEREN
(Haarlem)
Barbara Mascini

VRIJ LEREN SCHILDEREN
Dinsdagavond 3 oktober start ik met schilderlessen voor volwassenen in Ateliergebouw ‘Het Hoofdkantoor’ in de Waarderpolder. De lessen zijn van 20.00 tot 22.00 uur en de inloop is om 19.45 uur.

Ik leer je allerlei schildertechnieken. Dus hoe je om kan gaan met verf, kwast, spatel of spons. Hoe bouw je een schilderij op, kleurenleer, gebruik van andere materialen zoals krijt en inkt, collagetechnieken, nou ja... eigenlijk te veel om op te noemen. Iedereen krijgt op zijn eigen niveau -of je nu beginner of gevorderd bent- individuele begeleiding. Daarnaast leer ik je op een andere manier te tekenen. Tekenen is niets anders dan anders leren kijken. En iedereen kan het. Zelfs de mensen die denken dat ze het niet kunnen…

Bij mijn schilderlessen staat het ontwikkelen van je creative proces centraal. Schilderen en tekenen doe je namelijk met je hart. Dat wat bij je van binnen zit, mag naar buiten. Het is dus jezelf leren kennen en je eigen stijl ontdekken.

Zelf neem je je verf (acryl of olie) en je kwasten mee. Van mij krijg je speciaal papier, ezels, lekkere koffie of thee en persoonlijke begeleiding.

Doe je mee of wil je meer weten over deze cursus? Leuk! Stuur dan een mailtje naar barbaram@euronet of kijk even op mijn website: www.barbaramascini.com


Wanneer: Vanaf dinsdag 2 oktober, elke week van 20.00 tot 10.00 uur

Kosten: Leskaart voor 10 lessen: € 190,-, een losse les is € 22,50.

Lokatie: Ateliergebouw “Het Hoofdkantoor”
Waardeweg 78
2031 BP Haarlem

www.barbaramascini.nl
23-08-2017 t/m 23-02-2018
Barbara Mascini ( Haarlem ) Cursussen
Barbara Mascini ( Haarlem ) Cursussen (2)

Stuur een bericht naar "Barbara Mascini"