1 (272)

Begeleiding in tekenen en schilderen op de maandagavond in omgeving Breda, Noord...

Marin Elsen | (Breda, Breda, Noord-Brabant)

Begeleiding in tekenen en schilderen op de maandagavond in omgeving Breda, Noord-Brabant

Teken- en schilder jij graag, maar kom je soms moeilijkheden tegen waar je een kant en klare oplossing voor zou willen vinden?

Zou jij graag een specifieke techniek of vaardigheid in het tekenen en schilderen willen ontwikkelen?

Wil jij graag een gelijkend en ruimtelijk portret leren tekenen en schilderen, maar kun je niet deelnemen aan de cursussen in het weekend?

Of vind je het gewoon fijn en inspirerend om te tekenen en schilderen met gelijkgestemden in een gezellige, ongedwongen sfeer?
In september start ik met wekelijkse lessen op de maandagavond. Je kiest hierin zelf je project(en) en leerdoelen en ik help je deze te verwezenlijken. Indien gewenst, spreken we van te voren een traject af van waaruit we gaan werken.

Werk je liever aan de hand van steeds afwisselende opdrachten en uitdagingen? Ook hierin voorzie ik je graag ;-)!
Mijn brede achtergrond en ervaring beperkt zich niet alleen tot het portretteren, daarom kan ik deskundige begeleiding aan zowel beginners als gevorderden bieden in alle onderwerpen en technieken.

Je werkt in een kleinschalige groep creatievelingen met veel individuele aandacht. Je kiest zelf wat je wilt ontwikkelen en ik help je daar persoonlijk bij. Plezier staat voorop!

Heb je even geen inspiratie? Ik help je graag met ideeën en er is inspirerend beeldmateriaal voorhanden.


Kosten

Losse les: € 19,00. *
Leskaart van 5 lessen: € 85,- euro. De leskaart dient binnen 6 achtereenvolgende lessen opgenomen te worden. Je kiest zelf wanneer je start. *
Leskaart van 10 lessen: € 160,- euro. De leskaart dient binnen 11 achtereenvolgende lessen opgenomen te worden. Je kiest zelf wanneer je start. *
* Prijzen inclusief 21% BTW, exclusief materialen. Tegen een vergoeding is het mogelijk om gebruik te maken van reeds aanwezige materialen. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn als je een materiaal zou willen uitproberen voordat je het aanschaft.


Locatie:
Teteringsedijk 89, Breda

Data: maandagavonden muv van (school)vakanties, 19:30-21:30:


Neem voor meer informatie en inschrijven vrijblijvend contact op.

www.marinelsen.nl

07-11-2017 t/m 07-11-2018

Marin Elsen ( Breda, Breda, Noord-Brabant ) Cursussen
Marin Elsen ( Breda, Breda, Noord-Brabant ) Cursussen (2)
Marin Elsen ( Breda, Breda, Noord-Brabant ) Cursussen (3)

Stuur een bericht naar "Marin Elsen"