196 (222)

Schilderles; Voor als je denkt dat je niet kunt schilderen

Kloeke Klodders | (Terherne Friesland)

Kloeke Klodders op het prikbord

Ja inderdaad, er is een nieuwe schildercursus in Terherne!

De Poask van de Buorkerij is weer wakker gekust, en zal het middelpunt voor inspirerend, en geïnspireerde creativiteit zijn.

De club heet Kloeke Klodders en ik, Dorien Janssen, ben er van overtuigt dat iedereen in staat is een prachtig schilderij te maken met het plezier van een spelend kind en de kracht van een dappere strijder.

Creativiteit is een energie zonder fratsen. Ieder mens is in (zijn kern) creatief, het is een natuurlijk gevoel. Hoe fijn zou het zijn om vrij en onbevangen met kloeke streken te schilderen zonder een vooropgezet idee hoe het er uit ‘moet’ gaan zie. Dat je met een open blik leert kijken en de ervaring aan gaat hoe het er uit mág zien?

En je vriendschap sluit met het doek en samen met kwast en kleur een kleine liefdesaffaire begint? Zodat jouw creativiteit weer mag gaan stromen waardoor je vrij en onbevangen je volgende stappen kunt zetten in dit levensavontuur.

Kloeke Klodders richt zich op mogelijkheden en kansen. De achterliggende gedachte is dat wat je aandacht geeft, groeit.
We gaan in een kleine groep aan de slag met opdrachten die iedereen op geheel eigen manier benadert.

Een serie met 3 thema’s die bij elkaar aansluiten: één thema wordt besproken, vervolgens gaan we aan de slag. Er is tijd voor het experiment: om te oefenen, te onderzoeken en te creëren rondom één thema. Denk aan thema’s als Licht, Kleur, Perspectief, Vorm etcetera.

In een relaxte sfeer begeleid ik je in je eigen proces. Hiervoor heb je geen teken- of schilderervaring nodig. Aan het einde van de serie zul je verbaasd staan van je kloeke houding.

De lessen vinden plaats op:
– maandagavond 19.30 - 22.00
– woensdagochtend 10.00 - 12.30
– donderdagochtend 10.00 - 12.30
Koffie & thee is aanwezig.
287,-

Kijk op de site www.kloeke-klodders.nl voor meer toelichting en het gehele aanbod. Stuur een mail naar reserveren@kloeke-klodder.nl en je ontvangt het inschrijfformulier en meer passende informatie.

Ervaring is niet nodig, wél de bereidheid om heel veel plezier te maken!!

Met creatieve groet,
Dorien Janssen.
www.kloeke-klodders.nl

www.kloeke-klodders.nl

19-11-2018 t/m 19-11-2019

Stuur een bericht naar "Kloeke Klodders"