126 (128)

Schilderles; Voor als je denkt dat je niet kunt schilderen

Kloeke Klodders | (Terherne Friesland)

Na een zeer succesvol 1e jaar gaat het atelier van Kloeke Klodders in september weer beginnen met de schilder- en tekenlessen. Ik heb wat leerlingen vorig jaar gevraagd om wat feedback, en één cursist verwoordde het zo:

- Vond je het leuk?
Dorien, ik vond het erg leuk! Dit was mijn kennismaking met schilderen ik had niet kunnen vermoeden dat het me zoveel plezier zou geven.

- Kan je aangeven wat je hebt geleerd de afgelopen lessen?
Ik heb vooral geleerd dat schilderen niet alleen techniek is, maar vooral een proces waarin je jezelf steeds weer tegenkomt. Mijn innerlijke criticus: “lijkt nergens op, dit kan jij niet, gepruts, stop maar” en daarnaast en bovenal ook het fijne gevoel wanneer het ‘klodderen’ lekker in beweging is en ik in een ontspannen stroom kan genieten van kijken, kijken en creatief bezig zijn.

- Wat viel je op?
Gezelligheid, verzorgde ruimte, ruimte voor een ieder, en Dorien die je op een laagdrempelige en aansluitende manier prikkelt om je eigen creativiteit te vinden en door te gaan.

- Wat zou je iemand vertellen over de lessen (en Dorien) aan iemand die Kloeke Klodders (nog) niet kent?
Dorien is een docent die de eigen creativiteit van haar cursisten op een subtiele wijze en met humor prikkelt en stimuleert. Het gaat daarbij in eerste instantie niet om de perfecte technieken, maar om plezier en je eigen proces. Daarbij probeert ze je mee te nemen in het kijken naar bijv. donker en licht of naar kunst. Het gaat niet over goed of niet goed, dat is prettig en geeft een open sfeer tijdens de lessen.

De lessen starten in de week van 16 september op maandagavond, dinsdag- en woensdagochtend. En misschien op donderdagochtend, om de week.
Kijk op de site www.kloeke-klodders.nl voor meer toelichting en het gehele aanbod.

De lessen vinden plaats op:
– maandagavond 19.30 - 22.00
- dinsdagochtend 10.00 -12.30
– woensdagochtend 10.00 - 12.30
– donderdagochtend om de week10.00 - 12.30

Koffie & thee is aanwezig.
287,-

Ervaring is niet nodig, wél de bereidheid om heel veel plezier te maken!!

Met creatieve groet,
Dorien Janssen.
www.kloeke-klodders.nl

www.kloeke-klodders.nl

14-08-2019 t/m 14-08-2020

(2)

Stuur een bericht naar "Kloeke Klodders"