16 (213)
Meer van Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie
Kunstinzicht pagina: Barbara Pijnappel Kunstinzicht pagina: Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie

Winter cursus figuur boetseren met was, Apeldoorn

Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie | (Apeldoorn)

Winter cursus figuur boetseren met was, Apeldoorn

HERFST + WINTER CURSUS BOETSEREN MET WAS:

De cursus start op vrijdagochtend 17 januari t/m 3 april 2020. De duur is 11 weken, dit is incl. 1 inhaal les. Opgeven kan nu!

Je werkt met was rond een draad figuur, dit is een basisframe, dat dient voor de was als ophanging. In was kun je bijv. een mensfiguur, portret of buste maken, een dier of een object naar eigen ontwerp. Een voorbeeld van wat je kunt maken is bijv. een staande menselijke figuur van zo'n 30 cm lengte in was. Een staande figuur heeft een houten galgje nodig, zodat je figuur rechtop blijft staan. Het is verstandig van te voren te bedenken of je figuur moet staan, zitten of liggen.

Voor degenen die zelf deze constructie voor een figuur willen maken wordt de eerste les hieraan besteed om een basisfiguur te solderen met brons draad. Met het zelf maken ben je in ieder geval een hele les bezig. Het verstandigst is van te voren te bedenken wat je wilt gaan maken en misschien al een draadfiguur daarvan te tekenen. Als je niet zelf wilt solderen, dan kun je bij mij een van te voren gemaakt basisframe voor een mensfiguur kopen. In de lessen erna ga je om je frame heen boetseren.

E.e.a. kan van te voren het beste in overleg gedaan te worden.
Barbara doet voor hoe u het best kunt werken met het materiaal en hoe u een beeld op kunt bouwen. Figuratief of abstract is beiden mogelijk. Heel groot werken is niet mogelijk.

Kosten van de cursus € 210,-, excl. diverse materiaalkosten. Een cursusochtend duurt va 9.00 – 11.30 uur. Aan het eind van de lesperiode is het mogelijk je wassen beeldje te laten gieten, een adres voor een bronsgieter krijgt u dan. De gietkosten zitten niet in het bedrag opgenomen van de cursus.

Aanmelden en uitgebreide informatie over de cursus staan op www.barbsgallery.com

www.barbsgallery.com

18-11-2019 t/m 18-11-2020

Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie ( Apeldoorn ) Cursussen
Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie ( Apeldoorn ) Cursussen (2)
Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie ( Apeldoorn ) Cursussen (3)

Stuur een bericht naar "Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie"