182 (263)

Basiscursus fotografie Zwijdrecht

Studio305 | (Zwijndrecht)

Studio305 op het prikbord

<b>Basiscursus Fotografie
Heb jij ook het gevoel dat je maar een deel van de functies van je camera gebruikt? Wil je meer weten over diafragma, sluitertijd en ISO? Onze basiscursus fotografie is daarvoor de perfecte cursus. We hebben deze cursus speciaal gemaakt voor iedereen die meer wil weten over zijn of haar camera en de basisprincipes van fotografie.</b>

De basiscursus fotografie is een driedaagse cursus. De cursus start op zaterdag 16 februari, maandag 18 februari, woensdag 20 februari of zondagmiddag 3 maart (4 middagen). In deze cursus wisselen theorie en praktijk elkaar af en pas je alle theorie direct toe in de praktijk. Je krijgt dus direct feedback op je gemaakte foto(‘s).

Na deze cursus kun je de camera handmatig (M-stand) instellen en weet je in verschillende situaties welke instellingen je nodig hebt. Door de groepen klein te houden is er voldoende persoonlijke aandacht is voor iedereen.

<b>Prijs van de basiscursus fotografie</b>
Schrijf je nu in en betaal slechts € 295,- (incl. btw) voor deze driedaagse cursus! De prijs is inclusief koffie/thee/frisdrank. Je krijgt een uitgebreide reader, zo kan je na de cursus alles nog eens rustig doornemen. Ook krijg je na afloop van de cursus een certificaat van deelname. De kosten voor de zondagmiddagcursus zijn € 195,-

<b>Locatie</b>
De basiscursus fotografie wordt gegeven in onze eigen fotostudio in Zwijndrecht (Stationsweg 41d). Deze locatie is goed bereikbaar het openbaar vervoer (aan de overkant van station Zwijndrecht). Als je met de auto komt is er de mogelijkheid gratis te parkeren in de wijk achter de studio.

<b>De docenten</b>
De docenten van deze cursus zijn Elske de Korver en Arie de Korte (Studio305). Zij hebben beide een ruime praktijkervaring in diverse vormen van fotografie. En hebben beide een diploma van de School voor Fotografie.

<b>Programma van de basiscursus fotografie:</b>

<b>Op dag 1 krijg je uitleg over en gaan je aan de slag met:</b>
ISO – sluitertijd – diafragma – jpg <> RAW – witbalans – kleurruimte
Bestandsnamen – EXIF
Fotograferen in de M-stand
Reportage
Compositie
Thuisopdracht(en)

<b>Op dag 2 krijg je uitleg over en gaan je aan de slag met:</b>
Lichtval en gebruik aanwezig licht
Reportageflitser/cameraflitser gebruiken als invulflits
Portret (met aanwezig licht/invulflits)
Studiofotografie – inleiding
Thuisopdracht(en)

<b>Op dag 3 krijg je uitleg over en gaan je aan de slag met:</b>
Bewerken van (eigen) foto’s in Lightroom / Photoshop
Lightroom – basis – EXIF gegevens
Photoshop – basis – EXIF gegevens

<b>Minimaal nodig:</b>
Spiegelreflex-, systeem- of compact camera met handleiding
Laptop met Lightroom en/of Photoshop

<b>Pré:</b>
Reportageflitser (los, dus niet alleen de cameraflits)

<b>Extra voor deelnemers</b>
Als deelnemer van deze cursus kun je niet alleen vragen stellen tijdens de cursus, maar ook achteraf per e-mail. Stel dat je een vraag hebt over je camera of misschien wil je wat advies over een nieuwe camera of accessoire die je wilt kopen. We zijn bereid om alle vragen te beantwoorden.

<b>Meer info en aanmelden</b>
https://www.studio305.nl/cursussen/

www.studio305.nl/cursussen

29-01-2019 t/m 29-04-2019

Stuur een bericht naar "Studio305"