72 (217)

Ziel portret schilderen

Groeten van Marc | (Amsterdam)

Groeten van Marc op het prikbord
Ziel portret schilderen

? ???? CURSUS ZIEL PORTRET TEKEN/ SCHILDEREN ???? ?
In 4 lessen van 3 uur creëer je een beeld met symbolen die het onderbewustzijn voeden, versterken en verheffen. Het beeld kan je voor jezelf of voor iemand anders maken.

In deze cursus werken wij vanuit ons onderbewustzijn. Vanuit hier stemmen wij ons af op de wereldziel die alle wezens met elkaar verbindt. De wereldziel communiceert met ons via symbolen en leeft in ons bewustzijn via beelden, dromen en intuïtie. Door vanuit deze verbinding te werken word je als het ware een spreekbuis van Moeder Arde. Je verankert vertrouwen, vind bondgenoten, creëert voedende verbindingen en meer voor jezelf en anderen.
Tijdens de sessies ontvang je inspiratie, gereedschap en inzicht hoe jij je kan afstemmen op dit collectieve veld. Ook ervaar je hoe je op speurtocht naar symbolen kan gaan.
Wij praten over de symboliek van kleuren, dieren, planten of voorwerpen.
Er is ruimte voor persoonlijke aandacht om met jou naar het beeld te kijken en het proces te bespiegelen. Opdat de kwaliteit die je wilt verankeren en communiceren optimaal in het beeld terug te vinden is.
Vooral heb je tijd om in je eigen magische wereld te duiken, te onderzoeken en te spelen .

??? PRAKTISCHE INFO ???
Tijd: Zaterdag middag van 14:30- 17:30
Data: 21 september, 5 + 19 oktober en 2 november.
Plek: Atelier Groeten van Marc, Vespuccistraat 35H, http://groetenvanmarc.nl/
Prijs: € 160,- excl. materiaal
Tot 15 augustus: Early Bird discount: € 140,- excl. materiaal.

Aan de cursus nemen maximaal 10 personen deel.
In een voorafgaand gesprek ga ik met jou bekijken welke materialen voor jou interessant of het handigst zijn om te gebruiken.

? HEB JE ERVARING NODIG ?
Deze cursus is wellicht het meest geschikt voor mensen die al ruime ervaring hebben in het maken van beeld en kunst. Dit geeft je de technische stabiliteit en vrijheid om makkelijker in een nieuwe communicatie te duiken. Maar de openheid om nieuwe wegen van creatieve stroom en samenwerking te willen onderzoeken is van groter belang. Mocht dit bij jou het geval zijn ben je ook van harte welkom. Als je weinig of geen beeldende technieken beheerst zou je b.v. ervoor kunnen kiezen om een collage te maken.

? Over Anne Ahau ?
Ca 20 jaar geleden begon ik met mijn zoektocht naar een beeldtaal die collectieve symbolen uit verschillende culturen en stromingen op een authentieke wijze kon bevatten en verbinden. Mijn verlangen was het vinden van een beeldend product dat verbinding, verdieping en vervulling aan mijzelf en mijn klanten kon geven. Met yoga en meditatie heb ik mijn gave om vanuit de wereldziel te kunnen werken verankert. Ook heeft het mij geholpen in het leren communiceren met de ander vanuit de ‘space’. Sinds 2008 maak ik Ziel Portretten in opdracht.

https://www.facebook.com/events/2678390932233200/
www.annekittelmann.eu

www.groetenvanmarc.nl

12-06-2019 t/m 12-09-2019

Groeten van Marc ( Amsterdam ) Cursussen
Groeten van Marc ( Amsterdam ) Cursussen (2)

Stuur een bericht naar "Groeten van Marc"