133 (225)

Tekenen en schilderen: nieuwe cursussen vanaf september 2019

Het SchilderLaB | (Harmelen)

Het SchilderLaB op het prikbord
Tekenen en schilderen: nieuwe cursussen vanaf september 2019

Bij het SchilderLaB bieden we gedurende het cursusjaar verschillende thema's waarbij steeds nieuwe (kunst)historische achtergronden, materialen en technieken aan de orde komen. Je raakt geïnspireerd door de werkwijze van bekende en minder bekende kunstenaars en ontwikkelt je eigen stijl. Zo ontdek je wat jij het leukst vindt om te doen en dat motiveert om jezelf te blijven ontwikkelen!
Komend seizoen besteden aandacht aan verschillende soorten landschappen. Denk daarbij aan atmosferisch perspectief, bomen, bergen, mensen en dieren in een landschap. Daar komt natuurlijk de menselijke maat bij kijken en het schilderen van vachten, veren en staarten. In periode vier staat de kleur geel centraal, mooie reden om in te gaan op het impressionisme.

De tekenlessen beginnen weer met De Basis: materiaalkennis, lichtlogica, lijnvoering, compostitie etc. Alles om je lekker aan het tekenen te krijgen zodat je je daarna kunt verdiepen in De Mens. Je leert over anatomie, verhoudingen en proporties met daarbij speciale aandacht voor het gezicht. Kortom, een lijkend portret tekenen maar met meer in beeld dan alleen het hoofd...

Je kunt je inschrijven per cursus of meerdere cursussen volgen. Kijk op de site voor meer info en prijzen.

www.hetschilderlab.nl

03-07-2019 t/m 03-10-2019

Het SchilderLaB ( Harmelen ) Cursussen

Stuur een bericht naar "Het SchilderLaB"