1 (223)

Schildercursus Waarland

Atelier 't Kleurenrijk | (Waarland)

Atelier 't Kleurenrijk op het prikbord
Schildercursus Waarland

Heb je altijd al willen schilderen? Of deed je dit al, maar ben je op zoek naar verdieping? Vanaf 16 september gaat het nieuwe cursusseizoen bij Atelier 't Kleurenrijk weer van start!

Marry Veldman geeft al 29 jaar les in haar atelier aan de slootgaardweg in Waarland. Door de jarenlange ervaring kan zij jou als geen ander begeleiden om je eigen handschrift te schilderen. Zoals Oscar Wilde al zei: ‘kunst begint eerst waar nabootsen eindigt’.

We werken in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Via verschillende opdrachten gaan we de wereld in en om ons heen weergeven. Waarbij het niet altijd gaat om het resultaat maar vooral om de weg ernaartoe. Soms vraagt dat van je om een grens te verleggen, stilte te ervaren en te voelen wat een opdracht met je doet. Door te schilderen vanuit je intuïtie, kom je dichter bij jezelf. Een andere manier van schilderen.

Tijdens de cursus leer je verschillende schildertechnieken en materialen kennen. We zullen voornamelijk gebruik maken van acrylverf maar ook van tekenmaterialen zoals pastelkrijt, contékrijt, houtskool, potloden, inkt en rietpen. Net wat de opdracht vraagt. Volop mogelijkheden om te experimenteren. Daarnaast is er veel aandacht voor bewustwording, meer zien, kleur, compositie, spanning dieptewerking, vorm etc.

Of je nu een beginner bent of al ruime ervaring hebt opgedaan. Iedereen kan op zijn of haar niveau met de opdrachten aan de slag.

Ga je mee op avontuur?
De cursus bestaat uit 10 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur. Je kunt je inschrijven voor één van de volgende dagdelen:

Maandagmiddag 13:30 tot 16:30 uur start 16 september
Maandagavond 19:30 tot 21:30 uur start 16 september
Woensdagochtend 9:30 tot 11:30 uur start 18 september

Voor meer informatie en/of deelname neem contact op met Marry Veldman via 0226-422466 of via info@atelier-het-kleurenrijk.nu. Of kijk op onze facebookpagina https://www.facebook.com/atelierhetkleurenrijk/

www.facebook.com/atelierhetkleurenrijk

08-09-2019 t/m 22-09-2019

Atelier 't Kleurenrijk ( Waarland ) Cursussen

Stuur een bericht naar "Atelier 't Kleurenrijk"