24 (116)

online live aquarel schilderen cursus

Helma van der Burgh | (Utrecht-Zuid)

online live aquarel schilderen cursus

Online aquarelleren met de gezelligheid van een live cursus

woensdagavond 20:00-22:00 uur start 27 januari 2021
4 lessen a 60 euro, alleen voor gevorderden

Heerlijk ontspannen één keer per week schilderen. Voordat de les begint ontvang je een inspirerende mail met aquarelvoorbeelden in het thema van die week. Elke week een ander onderwerp en een andere techniek. Bloemen, landschap, zee, stilleven, vogels of een ander onderwerp. De les begint met een filmpje en een korte uitleg over het onderwerp. Daarna ga jij zelf thuis schilderen, terwijl de docent online is voor tips en adviezen. Na 1 uur mail/app jij jouw aquarel naar de docent. Dan is er een korte pauze. Ik deel de gemaakte aquarellen met de cursisten. Daarna, de laatste 15 minuten van de les bespreken we deze werken en krijg je tips voor verbetering.

Benodigde programma’s, onder voorbehoud: mail, whatsapp, skype en zoom (voor als skype niet werkt).
De groep bestaat uit maximaal 12 cursisten, waarvan een deel al langer bij mij schildert.

Als je wil, kan je je werk op Facebook in een besloten groep (schilderen bij Helma) plaatsen, daar geven je medecursisten en ik je tips/adviezen.
De cursisten komen vooral uit Utrecht-Zuid. De groep bestaat al enkele jaren en elk jaar komen er een paar nieuwe leden bij. De groep is super gemotiveerd en heeft diverse heuse talenten, maar ook beginners. Door de gedeelde ervaringen gaan de beginners sneller vooruit! Ik zorg dat iedereen op zijn eigen niveau kan schilderen en daag de gevorderden uit met moeilijkere opdrachten.
Door de corona-crisis was ik genoodzaakt online les te geven, maar dit is zo goed bevallen dat ik nu een online-live cursus aanbied.


Aanmelden via www.helmavanderburgh.exto.nl maximaal 12 deelnemers

Janine: “De hele week kijk ik uit naar woensdagavond, het lichtpuntje van de week in deze geïsoleerde corona tijd!”
Cursist: "Aan het eind van avond ben je alle dagelijkse zaken vergeten en kijk ik trots naar mijn eigen aquarel!"
Cursist: "Dit is het uitje van de week. Ik kijk er de hele week naar uit, dat ik woensdagavond weer ga schilderen. Helma heeft ook zulke leuke en motiverende commentaren! Ik word er blij van!"

www.helmavanderburgh.exto.nl

04-01-2021 t/m 04-01-2022

Helma van der Burgh ( Utrecht-Zuid ) Cursussen

Stuur een bericht naar "Helma van der Burgh"