51 (117)

Mandalacursus in de Bilt! Vanaf september 2020

Mandalacursus voor beginners! | (de Bilt)

Mandalacursus in de Bilt! Vanaf september 2020

Waarover gaat de mandala in deze cursus?
Een mandala is de spiegel van je eigen-wijsheid. Een mandala gaat over jou: jouw gevoelens, patronen, verlangens en dromen.Je tekent binnen een cirkel waarbij je de ruimte binnen de cirkel als je eigen binnenwereld kunt zien en het middelpunt als je eigen kern. We werken vanuit onze intuïtie.

Wat leer je tijdens deze cursus?
Je leert zelf mandala's ontwerpen. Je leert hoe deze vorm een metafoor voor je leven kan zijn. Hoe je rust en focus kunt ervaren en hoe je meer en dichter bij jezelf kunt komen.
Je leert je eigen creativiteit te ontwikkelen en je hoofd leeg te maken terwijl je werkt met kleuren en ontspanning ervaart.

Hoe ziet een les eruit?
We nemen ruim de tijd voor onze ontmoetingen, een les duurt 2 uur. De les start met een visualisatie-oefening en daarna wordt het thema ingeleid. De techniek is simpel, we werken veelal met potloden zodat je thuis eventueel nog even verder kunt werken aan je mandala. Halverwege de les is er een korte pauze waarin we thee drinken met iets lekkers erbij. Thema's die we behandelen zijn oa de vier seizoenen, lemniscaat, sprookje, gedicht en zwart-wit. Je hebt geen ervaring nodig, iedereen is welkom!

Gegevens:
Op woensdagochtend 10.00 - 12.00 uur
23 september, 7/14 oktober, 4/18 november en 2 december 2020
Essenkamp 11, de Bilt
Kosten: €110 incl. begeleiding, versnaperingen en alle materialen!

www.creatiefcentrumceres.nl

29-04-2020 t/m 29-04-2021

Mandalacursus voor beginners! ( de Bilt ) Cursussen
Enkele voorbeelden van mandala's uit de cursus

Stuur een bericht naar "Mandalacursus voor beginners!"