101 (120)

Atelier Tina Lintvelt

Tina Lintvelt | (Huissen)

Atelier Tina Lintvelt

Sedert 1999 geef ik cursussen keramische vorming in mijn eigen atelier.
De cursussen zijn geschikt voor iedereen die enthousiast aan de slag wil met klei.
De groepen zijn klein zodat er veel persoonlijke aandacht is.

De deelnemers leren tijdens deze cursus verschillende technieken en vaardigheden, waarmee zij op den duur steeds beter vorm kunnen geven aan het door hen zelf gemaakte beeld, vaas of ander object. Het werkstuk kan daarna worden afgebakken, eventueel worden geglazuurd. Ik wil door een individuele benadering de cursist zo begeleiden dat hij/zij op eigen niveau zijn talent ontwikkelt en naar eigen inzicht zijn idee kan verwezenlijken. Mijn intentie is de cursisten verbaasd te doen staan van eigen kunnen, verrast van het geen ze zelf creëren. Zelfs mensen die nog nooit met klei gewerkt hebben. Een ongedwongen sfeer en gezelligheid staan voorop in de cursus. Koffie of thee is inbegrepen, Kosten van de cursus €180,- voor 8 lessen van 2 1/2 uur, exclusief kleine vergoeding voor het afbakken en de kosten voor de klei.

Heb je interesse voor een cursus geef een reactie op deze site dan neem ik contact met je op. Op maandagavond 19 september en donderdagmiddag 22 september starten we met de cursussen Deze groepen zijn inmiddels vol.
Bij voldoende deelnemers start ik eventueel weer een nieuwe groep op maandag middag of donderdag avond afhankelijk van de belangstelling
De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden!
Cursusdagen :
Mandagmiddag: 13.30 tot 16.00 uur
Maandagavond: 19.00 tot 21.30 uur
Donderdagmiddag:13.30 tot 16.00 uur
Donderdagavond: 19.00 tot 21.30 uur

Voor meer informatie: www.tinalintvelt.com

www.tinalintvelt.com

08-09-2022 t/m 08-03-2023

Tina Lintvelt ( Huissen ) Cursussen
Tina Lintvelt ( Huissen ) Cursussen (2)

Stuur een bericht naar Tina Lintvelt