24 (95)

Atelier Tina Lintvelt

Tina Lintvelt | (Huissen)

Atelier Tina Lintvelt

Sedert 1999 geef ik cursussen keramische vorming in mijn eigen atelier.
De cursussen zijn geschikt voor iedereen die enthousiast aan de slag wil met klei.
De groepen zijn klein (max. 4 pers.) zodat er veel persoonlijke aandacht is.
Wij houden de RIVM regels in acht: 1,5 meter afstand | handen ontsmetten | het dragen van een mondkapje in de binnenruimten zolang als de coronamaatregelen verplicht zijn zijn.
De deelnemers leren tijdens deze cursus verschillende technieken en vaardigheden, waarmee zij op den duur steeds beter vorm kunnen geven aan het door hen zelf gemaakte beeld, vaas of ander object. Het werkstuk kan daarna worden afgebakken, eventueel worden geglazuurd. Ik wil door een individuele benadering de cursist zo begeleiden dat hij/zij op eigen niveau zijn talent ontwikkelt en naar eigen inzicht zijn idee kan verwezenlijken. Mijn intentie is de cursisten verbaasd te doen staan van eigen kunnen, verrast van het geen ze zelf creëren. Zelfs mensen die nog nooit met klei gewerkt hebben. Een ongedwongen sfeer en gezelligheid staan voorop in de cursus. Koffie of thee is inbegrepenen, Kosten van de cursus €160,- voor 8 lessen van 2 1/2 uur, exclusief kleine vergoeding voor het afbakken en de kosten voor de klei.

Heb je interesse voor een cursus geef een reactie op deze site dan neem ik contact met je op. Het is mijn voornemen om snel weer te starten met de cursussen zodra de omstandigheden het weer toestaan.
Bij voldoende deelnemers start ook de groep op donderdag avond.
De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden!
Cursusdagen :
Maandagavond: 19.00 tot 21.30 uur
Donderdagmiddag:13.30 tot 16.00 uur
Donderdagavond: 19.00 tot 21.30 uur

Voor meer informatie: www.tinalintvelt.com

www.tinalintvelt.com

12-05-2021 t/m 12-05-2022

Tina Lintvelt ( Huissen ) Cursussen
Tina Lintvelt ( Huissen ) Cursussen (2)

Stuur een bericht naar "Tina Lintvelt"