106 (107)

Cursus Bijbel uit de doeken

Cursus Bijbel uit de doeken | (Groningen)

Eerstvolgende cursus: vanaf 30 sept. 2021.
Weet je weinig van de Bijbel, maar zou je schilderijen met christelijke taferelen beter willen begrijpen? Dan is dit jouw cursus als je bovendien woont in Groningen of omgeving.

Je leert in 7 lessen wat de rode draad is in de Bijbel. Je hoort een aantal bijbelverhalen, die je kunt plaatsen binnen die rode draad. We lopen met zevenmijlslaarzen chronologisch door de hele Bijbel. Ik vertel erover aan de hand van schilderijen met christelijke voorstellingen. Die zie je, samen met een stuk of 5 andere cursisten, op een smart-tv. Ik ga niet diep in op kunstaspecten: het is en blijft een Bijbelcursus. Af en toe illustreer ik een bijbelverhaal met een eigengemaakt filmpje: een montage van schilderijen met special effects. Geen droge kost dus. Lees op mijn website wat eerdere cursisten ervan vonden. Daar staat alle info over de cursus, incl. de cursusdata en de manier van aanmelden.
Met mijn cursus wil ik informeren, niet bekeren. Voor meer info over mij en mijn cursus verwijs ik naar een krantenartikel in de Groninger Gezinsbode: https://gezinsbode.nl/artikel/1046380/op-zoek-naar-een-a4-tje.html.

cursus-bijbeluitdedoeken.nl

16-08-2021 t/m 16-08-2022

Stuur een bericht naar Cursus Bijbel uit de doeken