hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek diversen
28 (37)

Coaching
(Eindhoven, Wintelre, Eersel)
Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar

Coaching
Locatie: Atelier Mostheuvel 12, Wintelre, dicht bij Eindhoven en Veldhoven.
Dagdeel en tijd: In overleg op dinsdag, donderdag of vrijdag 9.30 - 11.30 of 13.30 - 15.30 uur.

Coaching door middel van gesprek en beeldende activiteiten zoals tekenen, boetseren, beeldhouwen stemgebruik en dans om problemen in kaart te brengen. Samen gaan we op zoek naar meer balans in uw/ jouw emoties.

Voor wie?: kinderen, jongeren en volwassenen met emotionele problemen en problemen rondom levensvragen die als hinderlijk worden ervaren.

Tarief: € 20,00 per uur

Wat houdt dit nu in?:

In het coachingstraject maak ik een combinatie tussen gesprek en een beeldend middel. Met een gesprek brengen we uw situatie in kaart. Met b.h.v een beeldend middel, bv boetseren of tekenen, spreken we een diepere laag aan. Bij kinderen en mensen die het moeilijk vinden om over hun emoties/ problemen te praten, draaien we het om. Dan starten we met het beeldende middel en kijken wat ons dat vertelt. Op deze manier werken we aan het verwerven van inzicht, verwerking en verandering.

Om u hierbij goed te kunnen begeleiden put ik o.a.uit mijn ervaringen als docent, mijn groot inlevingsvermogen en mijn out off te box denken als beeldend kunstenaar. Bovenal speelt mijn eigen ervaring mee in het vormgeven aan een eigen gevoelswereld. Veel van mijn beelden zijn voortgekomen uit de behoefte vorm te geven aan mijn eigen belevingswereld, mijn emoties. Na jaren zo gewerkt te hebben is er de laatste paar jaar balans ontstaan en is er daarmee ook een verschuiving in mijn thematiek gekomen. De mens staat nog steeds centraal, maar dan nu mijn medemens. Zowel in mijn beeldend werk als in een coachingstraject wil ik iets voor mijn medemens betekenen.
Om u nog beter te kunnen begeleiden volg ik momenteel de opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach aan de kleine Tiki in Breda.

Voor een individueel coachingstraject neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op.

www.creatievecoachingantoinette.jouwweb.nl
Kunstinzicht pagina: Antoinette Donkers Dekker
23-02-2017 t/m 23-02-2018
Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar ( Eindhoven, Wintelre, Eersel ) Diversen
Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar ( Eindhoven, Wintelre, Eersel ) Diversen (2)

Stuur een bericht naar "Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar"