hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek diversen
36 (37)

Interieurbouwbedrijf zoekt een 'hands-on' schilder / decorateur
(Amsterdam)
Goed Bezig, Kim Middelbosch

Interieurbouwbedrijf zoekt een 'hands-on' schilder / decorateur
Goed Bezig is een creatief bedrijf gespecialiseerd in ontwerp, productie en bouw van unieke props, decors, merk-activaties (‘Brand Activation’), TV-commercials, interieurs en festivals. Onze gedreven teamleden hebben de know-how en ervaring om visies en ideeën om te zetten in tastbare producten en belevingen. We zijn op zoek naar een collega die door zijn/haar skills onze projecten nóg beter uit de verf laat komen. Standplaats: Amsterdam Noord (gestoord). Fulltime, 36 uur

Wij bieden
Een dynamische werkplek met eigen verfwerkplaats in Amsterdam Noord. Never a dull moment met leuk, informeel team. Goede beloning, hard werken, veel fun.

Functie-eisen
Jij weet als geen ander welke materialen en technieken je in verschillende situaties moet toepassen. Je beheerst de vaktechnische kennis en hebt er oog én gevoel voor. Je bent een teamplayer die ook prima zelfstandig kan werken & overleggen met klanten. Je beschikt over diverse decoratietechnieken, zoals: texturen, hout ‘oud’ maken, materiaal-effecten (hout, steen, beton, roest), vrije hand schilderen, sjablonen maken, bestickering, spuiten, etc. En uiteraard de bereidheid (zin!) om meer vaardigheden en technieken te leren.

Verder ben je in staat om op basis van plannen (voorstellen, tekeningen, ideeën) zelfstandig aan de slag te gaan en daarbij einddoel en deadline nauwkeurig in de gaten te houden. Ook kun je meedenken over visuele oplossingen voor opdrachtgevers en ben je in staat –in eerste instantie in overleg- offertes maken.

In de zomermaanden is het hoogseizoen; Onze schilder krijgt dan de kans zijn/haar projectmanagement vaardigheden te tonen. We verwachten van jou dat je een team van freelancers aanstuurt, voorraad beheert en een mooi eindproduct en tevreden klanten als resultaat hebt.
Stressbestendigheid, flexibiliteit en assertiviteit zijn een pro – deadlines kunnen strak zijn, zeker in het ‘festivalseizoen’. Een schildersopleiding is geen must, ervaring (liefst in een vergelijkbaar bedrijf) een pro. Door de wol geverfd, kortom.

Team
Ons vaste team bestaat uit en een aantal designers, producers, meubelmakers, decorateur en een schilder (jij?). Afhankelijk van de drukte, is er ook een groep freelancers actief. Het Goed Bezig team is hecht en er hangt in deze creatieve setting een gezellige ‘can do’ mentaliteit.
Interesse? Stuur je mail met cv & portfolio naar: info@goedbezigproducties.nl ovv Schildervacature

www.goedbezigproducties.nl
06-02-2017 t/m 06-02-2018
Goed Bezig, Kim Middelbosch ( Amsterdam ) Diversen

Goed Bezig at Work (Brouwers)

Stuur een bericht naar "Goed Bezig, Kim Middelbosch"