1 (55)

workshop begeleiders gezocht!

Iwi Center | (Utrecht)

Het Buurtcentrum Sterrenzicht te Utrecht wilt meer samenhorigheid in de wijk creëren en meer mensen in de buurt bereiken. Om dit te doen hebben wij een Creatieve Ruimte tot onze beschikking gekregen. De onderwerpen die worden aangeboden door middel van workshops zijn: Creatief (knutselen, bloemschikken, naaien), Kunst (Schilderen, tekenen, beeldende kunst), Koken (Kook workshops, lessen, gezond eten) en Taal (lessen, leuke activiteiten, taalcafé).

Nu zijn wij (Iwi) alleen nog opzoek naar de activiteit begeleiders. Men die geïnteresseerd is, krijgt de mogelijkheid om een ruimte te huren tegen een lage prijs en workshops aan te bieden. Dit zorgt ervoor dat er niet naar een ruimte gezocht hoeft te worden en dat de naamsbekendheid onder de mensen groeit. De begeleider mag zelf bepalen hoelang zijn/haar workshop duurt. Ook de invulling van de workshop ligt geheel bij de begeleider zelf.

Lijkt het u leuk om hieraan mee te doen of heeft u nog enkele vragen? Neem dan contact met ons op via de mail of kijk op onze website!

05-02-2019 t/m 05-08-2019

Stuur een bericht naar "Iwi Center"