14 (55)

Kunstmarkt 25 augustus 2019 Hilvarenbeek

Paul Mommers | (Hilvarenbeek)

Flierefluiter Kunst

Hilvarenbeek, mei 2019

Beste kunstenaar,

We starten dit jaar in Hilvarenbeek met een nieuw initiatief, een kunstmarkt waarop beeldend kunstenaars zichzelf kunnen presenteren en/of hun werk te koop kunnen aanbieden. De kunstmarkt wordt gehouden op zondag 25 augustus 2019 in de tuinen van de Flierefluiter, Groot Loo 8 te Hilvarenbeek.

De Flierefluiter is een mooie locatie (oude boerderij), gesitueerd aan de rand van het dorp in een landelijke omgeving. De locatie beschikt over enkele fraaie terrassen waaronder één onder de fruitbomen en enkele fraaie tuinen waarin de kunstkramen kunnen worden opgesteld. Met name in de zomermaanden is de Flierefluiter in trek bij wandelaars en fietsers die zich op de terrassen komen ontspannen met een drankje en een hapje.
Nog niet eerder werd er op deze plaats een kunstmarkt georganiseerd. Wel wordt er om de twee jaar een beeldententoonstelling gehouden en is er ook een jaarlijkse boekenmarkt waarvan de baten gaan naar de plaatselijke harmonie. In de Flierefluiter worden ook regelmatig ‘huiskamer’concerten gehouden. Al deze activiteiten worden zonder winstoogmerk georganiseerd. Dit geldt uiteraard ook voor deze kunstmarkt. Wat wordt verkocht, komt dus helemaal ten goede aan de kunstenaar.

Wie aan de kunstmarkt wil deelnemen, huurt bij de organisatie een marktkraam van 4 meter lengte voor € 40,- (inclusief boven- en achterzeil). Het is ook mogelijk om meerdere kramen te huren. Extra vrije expositieruimte naast te kraam is ook mogelijk (4 meter voor €20). De organisatie streeft ernaar minimaal zo’n 30 kramen met kunstenaars (schilders, beeldhouwers, keramisten, sieradenmakers etc.) op het terrein te hebben.
Een selectiecommissie zal aan de hand van ingezonden foto’s het werk beoordelen op professionaliteit, kwaliteit en diversiteit.

Als u geïnteresseerd bent in onze kunstmarkt, kunt u nadere informatie (algemene info, voorwaarden, privacyverklaring en inschrijfformulier) vinden op www.flierefluiter.nl. Ga, als u op de website bent, naar “agenda” en scrol vervolgens naar 25 augustus. Klik dan de + aan en u vindt de informatie en aanmeldformulieren.
U kunt ons voor meer informatie ook benaderen via info@flierefluiter.nl.

Wij hopen op uw warme belangstelling,


Jan Dirkx, Cor Luijsterburg, Paul Mommers
Organisatie Flierefluiter Kunstmarkt

www.flierefluiter.nl

20-05-2019 t/m 20-06-2019

Stuur een bericht naar "Paul Mommers"