hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek agenda / expositie / open atelier
1 (62)

Materialen en technieken
(Hoofddorp)
Galerie De Tuinkamer

Deze mededeling is verlopen (196 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

Materialen en technieken
Tijdens deze expositie wordt het werk getoond van drie kunstenaars, Peter IJsseldijk, Jantine Kroeze en Karel van Wijngaarden. Ze werken alle drie met verrassende materialen en technieken.
Peter combineert grafiet, olieverf en pastel op papier, linnen en leisteen. Van te voren bepaalt hij wat het werk moet uitstralen en dat bepaalt zijn materiaal en techniek. Peter is ook beeldend kunstenaar, voornamelijk brons.

Jantine combineert het traditionele edelsmid ambacht met innovatieve technieken. Haar sieraden en plastieken zijn gemaakt van goud, zilver, brons, titanium en gekleurd aluminium. Jantine wordt geïnspireerd door golven, wind en water. Haar objecten, trofeeën en relatiegeschenken worden veelal in opdracht gemaakt.

Karel, beeldend kunstenaar, werkt voornamelijk met brons en steen maar hij maakt ook grote vloeiende composities van acrylaathars.
De werken zijn te koop. In overleg met de exposanten gaat een deel van de opbrengst naar Justice and Care, een stichting die opkomt voor verkrachte vrouwen in India en elders.

Galerie De Tuinkamer is open op vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur en op afspraak.

www.galeriedetuinkamer.nl
11-01-2017 t/m 11-04-2017
Galerie De Tuinkamer ( Hoofddorp ) Agenda / expositie / open atelier

Peter IJsseldijk: Angie met achtergrond

Galerie De Tuinkamer ( Hoofddorp ) Agenda / expositie / open atelier (2)

Karel van Wijngaarden: SHE