hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek agenda / expositie / open atelier
1 (71)

BioArt expo van Nicole Spit met lezing/rondleiding bij KunstStation Delden
(Delden)
ArtStudio Dáárheen

Deze mededeling is verlopen (271 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

BioArt expo van Nicole Spit met lezing/rondleiding bij KunstStation Delden
Bij het 'KunstStation Delden', inderdaad makkelijk te bereiken met de trein, exposeert Nicole Spit haar BioArt. De expositie verbeeldt in een aantal kunstobjecten een toekomstvisie over de ontwikkelingen in de biotechnologie.
De bijzondere BioArt objecten, zoals een voorbeeld van een levende camera, een Virtual Reality-Implantaat, een algen etende raamslak, een genetisch gemodificeerd dier met bladgroen-tatoeage en een tanden producerende mossel, zijn vanaf 23 maart tot en met 6 mei te zien. Op donderdag, vrijdag en zaterdag, van 13:00 tot 17:00 uur in 'Het-Loket' bij het KunstStation Delden aan de stationsweg 1, 7491 CE Delden.
De expositie wordt aangevuld met een lezing/rondleiding door Nicole, over BioTech en BioArt: wat is het?, Waar gaat het naar toe in de toekomst? Wat kan al en tevens de ethische discussie, wat willen we wel en wat niet? Daarbij gaat het ook over esthetiek ontwikkelen naar toekomstige technieken en voorlichting op bijvoorbeeld middelbare scholen in musea en kunsten centra. De jongeren van nu zullen in de toekomst wellicht ‘orgaandesigner’ worden of zich bezig houden met de ‘regeneratieve geneeskunde’.

Zaterdag 8 APRIL is er een 'Artist Talk' (uitleg/rondleiding en videopresentatie). 16:30uur, Stationsweg 1, 7491 CE Delden. Graag aanmelden als geïnteresseerde op :
info@MIKC.nl

art.studiodaarheen.nl/bioart-projects
Kunstinzicht pagina: Nicole Spit
20-03-2017 t/m 20-06-2017
ArtStudio Dáárheen ( Delden ) Agenda / expositie / open atelier

BioArt Expositie van Nicole Spit.

ArtStudio Dáárheen ( Delden ) Agenda / expositie / open atelier (2)