hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek agenda / expositie / open atelier
1 (70)

PS20 pakt uit tijdens de kunstroute Apeldoorn
(Apeldoorn)
Galerie PS20

Deze mededeling is verlopen (137 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

Op 2 April is weer de jaarlijkse kunstroute van ApeldoornDirect in de binnenstad van Apeldoorn. En ook dit jaar laat Galerie PS20 zich weer van haar beste kant zien.

Publicist Adam van Donk is van de partij, evenals de kunstenaars van het huis: Bert Diks, Menno Vos en Ilona Modderkolk met een demonstratie encaustic art (schilderen met bijenwas). Maar zij zijn niet alleen deze dag. Ze krijgen versterking van portrettist Gustave Noel uit Deventer, die onder meer karikaturen tekent, en Renzo Sbolci, een Italiaanse specialist op het gebied van gemengde technieken.


Ontdek je eigen talent

Maar de eigenlijke kunstenaar die op dit evenement niet mag ontbreken, ben je zelf! Ontdek je verborgen talenten op het gebied van modelfotografie.
Liefhebbers van fotografie kunnen zelf aan het werk deze dag. “Vorig jaar voor het eerst, maar inmiddels een traditie in wording in PS20, is een modelfotografieworkshop onder begeleiding van de fotograaf Wilko van der Ploeg.

Wanneer je je eigen camera van huis meebrengt, kun jij 15 minuten lang foto’s maken van de bewegingskunstenares en fotomodel Sarah of van het internationale model Kery Tery. Gezien de te verwachte drukte is het goed van tevoren te reserveren. Je krijgt dan te horen op welke tijd jij de foto’s kunt maken. Reserveren is mogelijk via de website van PS2

Bovendien kun je door de boekenweek actie op vertoon van het boekenweekgeschenk op zondag 2 april gratis met de trein reizen. Geen enkele reden dus om niet te komen!

galerieps20.nl/events/kunstroute-apeldoorn
Kunstinzicht pagina: Galerie PS20
01-04-2017 t/m 08-04-2017