hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek agenda / expositie / open atelier
1 (72)

Expositie metaalsculpturen van Bart Lebesque en schilderijen van Willem van Wanrooij
(Velp (NB))
Irene Lay

Deze mededeling is verlopen (237 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

De kunstenaars Bart Lebesque en Willem van Wanrooij exposeren in de weekenden van 22 juli tot en met 6 augustus 2017 bij Stichting Kunst in het Kerkje van Velp NB. Op deze zaterdagen en zondagen is de expositie gratis toegankelijk van 11.00 tot 17.00 uur.

Metaalkunstenaar Bart Lebesque combineert gave ideeën, bijzonder materiaal en vakmanschap tot een bijzonder eindproduct. Zijn passie drijft hem op zoek te gaan naar de nieuwste technieken, innovaties en bijzondere creaties.
Zijn jarenlange ervaring van mechanisatie, industriële techniek en zijn liefde voor metaal combineert hij met bijzondere projecten. Zijn creaties zijn niet alleen kunstzinnig, maar stralen ook hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap uit.

De schilderijen van Willem van Wanrooij gaan over kleur, textuur en schilderen zelf. De kiekjes die hij schiet tijdens zijn natuurwandelingen worden op zijn atelier omgezet in verf. Van dichtbij ziet men een onherkenbare chaos van verf, maar van een afstandje verandert deze abstractie op de vierkante centimeter van lijnen en vlakken in vertrouwde beelden van wilde kruiden, bloemen of bosgezichten.

Zaterdagen en zondagen 22/23 - 29/30 juli – 5/6 augustus 2017. Expositie van Bart Lebesque en Willem van Wanrooij. Het Kunstkerkje, Pastoor Loefsweg 1, 5363 VE Velp (bij Grave). Gratis toegang.

www.kunstinhetkerkje.nl
13-07-2017 t/m 27-07-2017