1 (23)

Stichting KunstPost

Stichting KunstPost | (Den Haag)

KunstPost is opgericht om kunst in stadsdeel Haagse Hout zichtbaar te maken en een eigen plek te bieden. Daarnaast organiseren we en participeren we in leefbaarheidsprojecten om de sociale cohesie te bevorderen waarbij kunst in de breedste zin van het woord de rede is om elkaar te ontmoeten.
KunstPost is opgericht op 17 oktober 2008.
KunstPost is er om kunstenaars aan betaalbare werkruimte te helpen in het Stadsdeel, sociaal en maatschappelijke initiatief een werkplek te bieden maar vooral ook om kunst zichtbaar te maken. Dit doen we door projecten te organiseren zoals de Open Atelierroute en het Kamermuziekfestival Haagse Hout. Daarnaast heeft KunstPost tot 2019 de Bouwspeelplaats Mariahoeve georganiseerd waarbij kinderen in de grote vakantie twee weken konden komen timmeren met oud hout.
KunstPost is een van de initiatiefnemers van de GebiedsCoöperatie Mariahoeve en stillen kracht achter het project: Waarden van de Wijk en ook de Bomenwandeling Mariahoeve. Met deze twee wandel- en fietsroutes willen we laten zien hoe mooi en bijzonder onze wijk is maar ook waarom het van belang is om deze waarden te beschermen en vast te leggen voor de toekomst. Ook is KunstPost een van de aanjagers van de discussie rondom de Energietransitie met als doel om dit voor onze wijk ecologisch verantwoord, betaalbaar en inclusief voor elkaar te krijgen waarbij ook de mensen met de smalle beurs kunnen deelnemen in dit project.

www.kunstpost.nl

14-04-2020 t/m 14-04-2021

Den Haag
Ingang LOOkatie364 aan Het Kleine Loo 364 in Den Haag. Beneden is onze galerie en boven zijn diverse ateliers en werkruimtes voor sociaal/maatschappelijke initiatieven met hun focus op de wijk. Daarnaast hebben we een vergaderkamer en een workshopruimte die ook voor derden per uur te huur zijn. Meer weten? kijk op www.LOOkatie364.nl
Den Haag (2)
Vergaderkamer LOOkatie364 ook per uur te huur voor jou vergadering, event, bijeenkomst of brainstorm sessie.

Stuur een bericht naar "Stichting KunstPost"