52 (57)

Merel Huisink - Spirit of Nature | Podium Mozaïek

Merel Huisink | (Amsterdam)

Merel Huisink - Spirit of Nature | Podium Mozaïek

Bij Podium Mozaïek in Amsterdam exposeert Merel Huisink van 1 juli t/m 1 september met de fotoserie Spirit of Nature waarin zij zich richt op de aura van de natuur. Spirit of Nature toont ons de kleurrijke pracht van de natuur zoals we die niet visueel in de werkelijkheid kunnen zien, maar die we wel kunnen voelen als we ons opnieuw openstellen voor de onzichtbare energie van bomen en struiken.

Voor Merel Huisink is de natuur een spirituele kracht. Zij ervaart de natuur niet als een pittoreske schoonheid, maar zij voelt de innerlijke stem van de natuur. De stem van de bezielde vibraties laat zij zien door haar stijl van het fotografisch expressionisme door een combinatie van het realisme van de fotografie en de expressie van aquarelschilderkunst. Door beide werkvormen op een ingenieuze manier digitaal te vermengen, brengt zij de ziel van de natuur in beeld. In haar werken zie je rondom de takken, bladeren, struiken, bomen en bloesems een palet van krachtige kleuren, alsof de adem van de natuur in ons gezicht blaast.

Merel Huisink woont en werkt in Amsterdam als beeldend kunstenaar die fotografie als medium gebruikt. In haar werk is het uitgangspunt de oorsprong van het bestaan. Ze vertaalt haar visie over het leven in metaforische en poëtische beelden. Voor Huisink is haar werk de reflectie van haar gevoelens en gedachtes, waarmee ze de toeschouwer aanzet tot het filosoferen over de ziel. Naast de beeldende kunst componeert ze eigentijdse moderne jazzy pianomuziek.

Opening:
De opening vindt plaats op 4 juli vanaf 17:30 uur. De tentoonstelling zal geopend worden door Ton Hendriks, filosoof, fotograaf en hoofdredacteur van Pf Magazine.

Locatie:
Podium Mozaïek
Bos en Lommerweg 191
1055 DT Amsterdam
www.podiummozaiek.nl

naar de website

05-06-2019 t/m 05-12-2019

Merel Huisink ( Amsterdam ) Agenda / expositie / open atelier

Stuur een bericht naar "Merel Huisink"