9 (27)

Kunstproject Dijken van Wijven / Eindeloos... 3 juli t/m 5 september 2021

Pia Kamping | (HOEDEKENSKERKE)

De Oosterscheldedijk op Noord-Beveland, vanaf de Roompot tot Colijnsplaat vormt het decor voor vijftien beelden en installaties van vrouwelijke kunstenaars - onze Dijken van Wijven - , die zich laten inspireren door dit gebied en die vorm geven aan het thema “Eindeloos….”. In het weekend van 3 en 4 juli zal de feestelijke opening met zang en dans plaatsvinden en op 4 en 5 september is het slotweekend. Nadere invulling van het programma volgt nog.

De deelnemende kunstenaars zijn: Dorothe Ars, Iris van ’t Bosch, Jeannette Ephraim i.s.m. Gusta Kullberg, Yvonne Halfens, Martine Hennebel, Merel Holleboom, Betsy de Jonge, Marion Kamper, Marijke Maas, Rolina Nell, Juul Rameau, Ria Roerdink, Janneke Rottier, Marijke Schellekens en Gonda van der Zwaag.
Leerlingen van groep 7/8 van twee basisscholen in Colijnsplaat en Wissenkerke zullen ook hun mooiste creaties laten zien op de kruin van de dijk.

Kijk op onze site www.dijkenvanwijven.nl of volg ons op facebook Dijken van Wijven voor de laatste ontwikkelingen. We hopen dat veel mensen de route langs de kunstwerken op de dijk, die zich uitstekend leent voor een mooie fietstocht, zullen weten te vinden. Zoals altijd is de expositie voor iedereen gratis toegankelijk en, ook belangrijk in deze tijd, geheel corona proof!

www.dijkenvanwijven.nl

21-04-2021 t/m 21-07-2021

Stuur een bericht naar "Pia Kamping"