6 (53)

Expositie ruimte te huur
Nienke - (Rotterdam West)

Nienke op het prikbord

We hebben een mooie compacte expositie ruimte / etalage te huur op de Beatrijsstraat 70c, de voormalige drogist op de hoek met de Graaf Florisstraat in Rotterdam West.

Het is een lichte ruimte met originele terrazzo vloer en glas in lood ramen op de begane grond. Aan 2 zijden zijn er grote ramen met uitzicht op de grote bomen in de Graaf Florisstraat. We gebruiken deze ruimte ook als vergader-, workshop- en ontvangst ruimte annex bibliotheek. De ruimte is ca 22m2 groot, er staat een tafel met 6-8 stoelen, elektra en snel internet zijn aanwezig.
Op de eerste verdieping is er een lichte keuken (met koelkast, eettafel, fornuis, ed) en toilet / douche. Deze gebruiken we samen met de huurders van de werkplekken.
Verder zijn er op de eerste verdieping 2 werkruimtes; een grote lichte ruimte van ruim 22m2 en een kleine van bijna 11m2 met 2 dubbele openslaande deuren naar klein balkon. De grote is met 4 bureauwerkplekken ingedeeld en de kleine met 2. Deze werkplekken worden ook verhuurd, regelmatig is er een plek vrij.

Prijs exposities in overleg
Prijs workshopruimte 50 euro ex btw per dagdeel
Prijs werkplek 200 euro ex btw per maand

Heb je interesse?
Laat het ons weten en/ of kom een keer kijken!

11-07-2018 t/m 11-07-2019

Stuur een bericht naar "Nienke"