hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek expositieruimte
4 (37)

Gastexpositie, samenwerken met collega kunstenaars
(Waalwijk)
Nicolette Peters

Gastexpositie, samenwerken met collega kunstenaars
Het atelier van Sein Vormgeving, gevestigd aan de Hooisteeg in Waalwijk, leent zich uitstekend voor het presenteren van beeldende kunst. Het gerestaureerde arbeidershuisje, uit de tijd van de leder- en schoenenindustrie, is gelegen aan één van de invalswegen naar het winkelcentrum van de stad.

Het atelier bestaat uit twee vertrekken van ruim 17 en 7 vierkante meter, waarvan in totaal 20 strekkende meter aan vrije wand kan worden benut voor twee dimensionaal werk. Beide ruimten zijn voorzien van een ophangsysteem en verlichting en hebben een karakteristieke inrichting, passend bij de stijl van het pand. De twee etalages, een grote en kleine tafel en de schouw bieden ruimte voor drie dimensionaal werk.

Met deze galeriefunctie gaat beeldend kunstenaar Nicolette Peters, eigenaar van Sein Vormgeving, de samenwerking aan met beroepskunstenaars. In het gezamenlijk exposeren staat de versterking van elkaars werk centraal. Een opening, meet&greet of finissage biedt de mogelijkheid om beider netwerken uit te breiden en weer nieuwe projecten te doen laten ontstaan. Verder zorgt Nicolette voor het ontwerp van de (digitale) uitnodiging en raamposter en schrijft ze het persbericht en de muurtekst. Bij verkoop wordt een bemiddelingsprovisie van 50% gerekend over de prijs exclusief BTW.

Heb je belangstelling om gezamenlijk werk tentoon te stellen? Vertel me dan iets over je werk en vermeld daarbij je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, motivatie en kunstvorm. Ik nodig je dan uit voor een kennismakingsgesprek in de expositieruimte.

Hartelijke groet,
Nicolette Peters

www.nicolettepeters.kunstinzicht.nl


Kunstinzicht pagina: Nicolette Peters
17-10-2017 t/m 17-10-2018
Nicolette Peters ( Waalwijk ) Expositieruimte

Stuur een bericht naar "Nicolette Peters"