hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek expositieruimte
1 (50)

Kans: jou eigen galerie in Amsterdam
(AMSTERDAM)
Salon West

Deze mededeling is verlopen (329 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

Mijn naam is Gaïd Ombre en ik ben kunstenares en ik heb een galerie in Amsterdam. Samen met 4 andere kunstenaars runnen we de galerie. We zijn geen vanity gallery; onze prioriteit ligt in het verkopen van onze eigen kunst. We zijn op zoek naar een goede, ondernemende nieuwe kunstenaar in onze groep. Iemand om een intensieve en lange samenwerking mee aan te gaan.

Onze galerie heet Salon West. Op de website www.salon-west.nl vindt je meer informatie over onze galerie en de deelnemende kunstenaars. Ons doel is om een gerenommeerde kunst galerie te worden, die anders werkt dan de traditionele galeries. Iedereen die meedoet mag actief ondernemen in de galerie. Zo heb ik deze maand een expositie georganiseerd voor stichting het Vergeten Kind en hebben we volgende maand een gast expositie. Tijdens de openingstijden van de galerie streven we ernaar dat er degene die ‘dienst’ heeft kunst aan het maken is in de galerie. Het is ons doel dat de deelnemende kunstenaars hun geld ermee kunnen verdienen. De deelnemende kunstenaars mogen ook workshops geven in de galerie of thema exposities organiseren. Alles wat nodig is om van de galerie een succes te maken. Zo zijn we vanaf mei a.s. partner van MeerBusiness Amsterdam en zullen we gaan starten met exclusieve kunst relatiegeschenken, gift cards en kunst-huur abonnementen voor bedrijven.

De kosten van de galerie worden gedragen door de deelnemende kunstenaars. Meedoen kost dus wel geld. Ik krijg soms reacties van kunstenaars die niet begrijpen waarom ze moeten betalen. Ik huur het pand en de huur moet betaald worden evenals de vaste kosten zoals gas, water, licht en internet. De huurbijdrage per maand is 250 euro ex btw. Hiervoor heb je dus je eigen galerie in Amsterdam!

In samenspraak met de anderen is er heel veel mogelijk om jouw kunst carrière verder te brengen. We zijn dus opzoek naar creatieve ondernemers die begrijpen dat je kosten moet maken om een bedrijf te runnen. ALLE inkomsten die je genereert, van verkoop tot workshops, zijn voor jezelf. We rekenen dus ook geen commissie. Wij werken vanuit de filosofie dat deze bijdrage zeer reëel is en dat dit bedrag makkelijk verdient kan worden met de activiteiten in de galerie. Verder vragen we bij aanvang 2 maanden borg.

De reden dat ik hier zo uitgebreid op in ga is dat je dan voor jezelf kan overwegen of dit iets voor je is. Het is een prachtige samenwerking en het geeft veel kansen voor de deelnemers. Maar het vraagt ook om een grote commitment. Het houdt veel meer in dan alleen je werk in de galerie hangen en diensten doen. We zijn een team en we zoeken een leuk, enthousiast nieuw teamlid met een groot netwerk en een grote drive.

Hieronder nog even kort op een rij, ben jij:

Professioneel beeldend kunstenaar;
Ondernemend en met een groot netwerk;
Beschikbaar en bereid diensten te doen in de galerie;
Representatief en pro-actief;
Vol met ideeën om de galerie te verbeteren;
Bereid om minimaal 6 maanden deel te nemen;

Kom dan langs en presenteer jezelf en je werk in de galerie op woensdag ™ zaterdag van 12 tot 19 uur of mail je motivatie, portfolio en/of website naar info@salon-west.nl. Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook naar 06 150 488 01.

www.salon-west.nl
29-03-2017 t/m 29-04-2017