1 (41)

Kunstenaars nemen intrek in Galerie Pouloeuff tijdens Keep an Eye Space-makers

Galerie Pouloeuff | (Naarden)

Galerie Pouloeuff op het prikbord

Vijf kunstenaars met totaal verschillende stijlen, materiaalgebruik en conceptuele ideeën gaan de hele maand september samen aan het werk in Galerie Pouloeuff tijdens het project Keep an Eye Spacemakers. De kunstenaars werken op locatie, waar samenwerkingen kunnen ontstaan en de kunstenaars worden uitgedaagd om buiten hun comfortzone te stappen en hun eigen artistieke praktijk te vernieuwen. Bovendien komt hun werk op een nieuwe manier onder de aandacht van het publiek.

Nieuwe context.
Tijdens Spacemakers worden de grenzen tussen verschillende artistieke disciplines doorbroken. Het mentorschap van Tanja Smeets is erop gericht zoveel mogelijk ruimte te scheppen voor onderzoek en nieuwe ontwikkelingen in het werk. “Het is interessant om je werk in een nieuwe context te zien, in een andere ruimte, in relatie tot het werk van andere kunstenaars en je een maand lang te kunnen focussen op één project”, aldus Tanja Smeets.

Open atelier.
Tijdens Keep an Eye Spacemakers is Pouloeuff zowel een atelierruimte als galerie. De expositie groeit doordat werken worden toegevoegd en weer veranderen. Voor de bezoekers is er dus steeds weer iets meer te zien. De werkperiode start op woensdag 29 augustus en vanaf woensdag 5 september gebruiken de kunstenaars de galerie als werkplek/atelier. Zij zijn dan de gehele periode aan het werk en is de galerie ook toegankelijk voor bezoekers die het proces willen volgen. De expositie opent op zondag 30 september en duurt tot 4 november.

www.galeriepouloeuff.nl

26-08-2018 t/m 26-08-2019

Stuur een bericht naar "Galerie Pouloeuff"