1 (41)

Samenwerking

Dimon | (Amsterdam)

Ik ben DimonSinds enige jaren heb ik een atelier ruimte in Amsterdam-Oost van waar ik mijn werk maak. Daarnaast gebruik ik het atelier om geïnteresseerden en klanten te ontvangen. Deze manier van werken past goed bij mij, omdat ik aan de ene kant vrijheid heb om te schilderen en aan de andere kant de mogelijkheid heb om, als het mij uit komt, af te spreken.

Mijn collectie schilderen is de afgelopen jaren gegroeid met een aantal series, waarbij ik meer en meer de behoeft krijg deze – of per serie, of seriegewijs te exposeren, in samenwerking met een galerie of expositeruimte.

Ik ben benieuwd of iemand mijn werk of een bepaalde serie interessant vindt om eens met elkaar te praten over mogelijke samenwerking, in welke vorm dan ook.

Ik hoor het graag en vriendelijke groet,

Dimon

www.dimonart.nl

28-04-2019 t/m 28-04-2020

Amsterdam
Deze serie ‘Black & Touch’ staat voor: majestueus, streng en charmant, opgebouwd door contrast en sierlijke bewegingen. Door fijne lijnen, de beweging op het canvas en het kleurenschema van zwart en wit te gebruiken, passen deze werken heel goed bij de Japanse cultuur van muziek en dans.
Amsterdam (2)
Schoonheid, bloemen - het is altijd inspiratie, de drukte van creatief denken. Over schoonheid, over kleuren waaruit ze gedichten maken, liedjes, verf op canvas met kleuren, muziek schrijven. Elk van de makers van iets moois heeft zijn eigen instrument: de kunstenaar heeft een penseel, de muzikant heeft notities en instrumenten en dichters en schrijvers hebben zinnen en woorden.

Stuur een bericht naar "Dimon"