9 (44)

Expositieruimte galerie Cultural Speech

Peggy | (Amsterdam)

Expositieruimte galerie Cultural Speech

Galerie Cultural Speech heeft in het 9-jarige succesvolle bestaan altijd de belevenis vooropgesteld. Na een periode van afwezigheid van het culturele scene zijn wij terug met een nieuw concept: THE BASEMENT.

De setting van the basement brengt iets teweeg, zoals een souterrain van oorsprong doet. Het is klein, intiem, ongemakkelijk en benauwd. Maar het is ook een plek van curiositeiten, het gevoel van een echte schatkamer. The basement brengt een uitgelezen dynamiek voort voor een belevenis, voor de ervaring van kunst en voor het exploreren van identiteit. Is de beperking van het souterrain egostrelend of juist niet? Op dat vlak bewegen wij ons met the basement.
The basement is beschikbaar voor verhuur. Wij benaderen de exposities thematisch en laten ons inspireren door het leven en het einde voor diverse kunstshows. Kunstenaars die exposeren in the basement kunnen schilders, fotografen of beeldhouwers zijn, maar ook performers, dichters of bedreven redetwisters. Wij staan ervoor kunstvormen samen te laten komen om iets unieks uit te lokken.

The basement is iedere vrijdag een aantal uur geopend en is er volledig op ingesteld de bezoeker te vermaken. De kunstenaar vertelt over zijn kunst in de vorm van een lezing. Ook Peggy vertelt graag een gelaagd en inspirerend verhaal over haar interpretatie van de kunst in relatie tot de maatschappij. Bezoekers wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd die wordt gedeeld met de kunstenaar en de galerie.

Bent u nieuwsgierig naar onze basement? Wij nodigen u graag uit voor dit experiment.

Postjesweg 8, 1057 EA Amsterdam | www.galerieculturalspeech.nl | 020 4121741 | info@galerieculturalspeech.nl

www.galerieculturalspeech.nl

11-02-2020 t/m 11-05-2020

Peggy ( Amsterdam ) Expositieruimte
Peggy ( Amsterdam ) Expositieruimte (2)

Stuur een bericht naar "Peggy"