14 (31)

Urnen en Herdenkingskunst

Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar | (Eindhoven, Wintelre, Eersel, Veldhoven, Best)

Urnen en Herdenkingskunst

Urnen en Herdenkingskunst:

"Antoinette is zeer behulpzaam, staat je keurig te woord. Heel geduldig en rustig, een prettig persoon." ( H.H.)

Om uw dierbaren te gedenken op een persoonlijke wijze maak ik graag voor u een persoonlijk herdenkingsbeeld (je). Dit kan de vorm aannemen van een grafmonument, een persoonlijk herinneringslicht om een kaarsje in te branden, een persoonlijke urn, een portretbuste of een heel persoonlijk kunstwerk.
Mogelijke materialen zijn: keramiek, brons, kunsthars en steen.

Unieke urnen, geheel met de hand opgebouwd:

In opdracht maak ik voor uw overleden dierbare graag een unieke urn die zeker ook betaalbaar is. Doordat ik de urn opbouw met de hand en zonder mal werk, is de urn echt uniek. Er is geen tweede van die precies hetzelfde is. Net zoals ieder mens uniek is.

Het is niet makkelijk om een passende urn te vinden. Vaak vindt u niet wat u zoekt en tegelijk weet u eigenlijk ook niet wat u nu precies wilt. Dan kan het fijn zijn, hier over te praten met een professional die in uw verhaal uw wensen ontdekt. Iemand die aan de hand van uw verhaal een passende urn voor u kan maken.

Zo iemand wil ik graag zijn.

De vorm en de decoratie van de urn stem ik af op uw verhaal zodat het een urn wordt die helemaal past bij uw overleden dierbare. Als u hierbij bepaalde wensen heeft, kunt u dat aangeven. Dan houd ik daar rekening mee.

Om de urn nog persoonlijker te maken is het bijvoorbeeld ook mogelijk om zelf iets in of op de urn te tekenen of te schrijven voordat ik deze glazuur, b.v. de naam van uw overleden dierbare. Wilt u dit liever niet zelf doen, maar wilt u er toch b.v. een naam in of op dan kan ik dat natuurlijk ook voor u aanbrengen.

Heb ik uw belangstelling gewekt en wilt u graag wat meer informatie? Neem gerust contact met mij op!

Een persoonlijke urn is al mogelijk vanaf €375,-

U bent, geheel vrijblijvend, van harte welkom in mijn atelier om kennis met mij te maken en om eens te komen kijken waar en hoe ik werk!

Ook een portretkop of een portretbuste behoort tot de mogelijkheden om uw overleden dierbare te gedenken:

Herkenning van de persoon is hierbij belangrijk. Dit is voor mij geslaagd wanneer er ook echt iets van het karakter van de persoon zichtbaar wordt in het portret.
Ik heb zowel ervaring met het maken van kinderportretjes als met portretten van volwassenen.

Kijkt u gerust eens op mijn website, in de galerij bij "Unieke urnen"en "Herdenken", om een indruk van mijn werk te krijgen.
Graag help ik u uw dierbaren te gedenken. U bent ook altijd van harte welkom in mijn atelier om eens een kijkje te komen nemen en om geheel vrijblijvend nader kennis te maken.

www.antoinettedonkers-dekker.com

30-12-2021 t/m 30-12-2022

Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar ( Eindhoven, Wintelre, Eersel, Veldhoven, Best ) Kunst in opdracht
Hemelboot 1, eigendom Monuta Terneuzen.
Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar ( Eindhoven, Wintelre, Eersel, Veldhoven, Best ) Kunst in opdracht (2)
Kobaltblauwe urn met een elegant wit dekseltje. De vorm van de pot in combinatie met de blauwe kleur doet denken aan de mantel van Maria op middeleeuwse schilderijen. Het witte dekseltje is een verwijzing naar de hemel en heeft raakvlakken met een witte lelie. De bloem die Maria vaak vergezeld in de beeldende kunst.

Stuur een bericht naar Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar