38 (38)

Groepsportret familieportret en zakelijk portret

Eva van den Hamsvoort | (Breda)

Groepsportret familieportret en zakelijk portret

Een geschilderd portret is heel bijzonder om cadeau te geven én te krijgen. Als herinnering, waardering of uit liefde voor iemand. Een portret kan één, twee of zelfs een hele groep mensen weergeven. Denk hierbij bijv. aan een familieportret. Een portret laat je schilderen voor een verjaardag, een persoonlijke herinnering, een verloving, een huwelijk, een jubileum, valentijnsdag, een zakelijke mijlpaal of zomaar!

Op een expressieve manier creëert Eva Maria een sfeervol schilderij van twee, drie of een meer mensen. Het is voor haar van belang de essentie van de personen te raken. Dat maakt een portret tijdloos.

Neem alsjeblieft contact op als je interesse hebt in een portret van meerdere mensen, een team, groep of familie. Afhankelijk van je wensen: grootte en techniek van het kunstwerk, kan ART Eva Maria een offerte maken. Eva Maria kan een portret maken naar aanleiding van een bestaande foto, maar liever maakt zij kennis met de personen als het mogelijk is. Dan krijgt ze een indruk van de persoonlijkheden, de sfeer en heeft ze de mogelijkheid om zelf een aantal foto's te maken die dienen als studiemateriaal voor het eindresultaat.

Eva Maria schildert groepsportretten: privé portretten en zakelijke portretten: een staatsieportret, een Raad van bestuur of een (zakelijk) team.

naar de website

15-03-2019 t/m 15-03-2020

Eva van den Hamsvoort ( Breda ) Kunst in opdracht
Groepsportret van een bruiloft
Eva van den Hamsvoort ( Breda ) Kunst in opdracht (2)
Groepsportret van een bruiloft
Eva van den Hamsvoort ( Breda ) Kunst in opdracht (3)
Groepsportret: zakelijk team

Stuur een bericht naar "Eva van den Hamsvoort"