19 (34)

Kunst in opdracht ... het meest persoonlijke cadeau

hou2use - persoonlijke kunst in opdracht en cadeaus op maat | (Zuidwolde)

Kunst in opdracht ... het meest persoonlijke cadeau

Soms weet je niet meer wat je je ouders of je geliefde of je beste vriend(in) cadeau moet geven. Weer een boeken-, bioscoop-, parfum- of cadeaubon? Weer een bier- of wijnpakket? Weer een jaarabonnement op een tijdschrift naar keuze?

Geef eens wat anders! Laat ons een kunstwerk maken van een door uzelf aan te leveren foto. Dat kan een foto van de persoon in kwestie of zijn/haar gezin of kind(eren) zijn, van zijn/haar huisdier of van zijn/haar favoriete sportman/-vrouw.

The sky is the limit. Zeker is in elk geval dat je een uniek, origineel, blijvend en bovenal duurzaam cadeau geeft. Want wij maken onze kunst bij voorkeur op gebruikt of afgedankt hout, bijvoorbeeld een oude salontafel of laminaatvloer.

hou2use.nl

08-05-2021 t/m 08-05-2022

hou2use - persoonlijke kunst in opdracht en cadeaus op maat ( Zuidwolde ) Kunst in opdracht
Dit kunstwerk heb ik cadeau gegeven aan mijn teamgenoot Ivo die zelf op de afdeling Intensive Care van het Isala Ziekenhuis in Zwolle werkt en nog steeds herstellende is van corona.
hou2use - persoonlijke kunst in opdracht en cadeaus op maat ( Zuidwolde ) Kunst in opdracht (2)
Dit cadeau heb ik gegeven aan een oud-collega die mij in mijn beginfase als kunstenaar geholpen heeft met het "boosten" van en onder de aandacht brengen van onze website binnen zijn persoonlijke vriendenkring en zakelijke netwerk.

Stuur een bericht naar "hou2use - persoonlijke kunst in opdracht en cadeaus op maat"