hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek model gezocht
86 (96)

Let op!!! Gratis shoot!!!Vrouwelijk naaktmodel gezocht voor bijzonder project (Geen leeftijdsvoorkeur, dus alle leeftijden zijn welkom. Ook ervaring is niet nodig) Let op!!! Gratis Shoot!!!
(Groningen)
Peter Veldman

Beste model,

Gezocht: Naaktmodellen, geen leeftijdsvoorkeur en ook geen voorkeur voor hoe je er uit ziet. Ook als je onervaren of weinig ervaring hebt ben je van harte welkom.

Het is alweer lente, dus de juiste periode om buiten mooie foto's te maken, dus meld je aan.

Ik ben Peter en normaal gesproken produceer ik videoclips.
Ik ben een creatieveling die er van houd om zich te begeven op verschillende gebieden.
Een passie van mij is het maken van mooie beelden en dat doe ik op het gebied van video professioneel.
Op het gebied van fotografie ben ik in principe beginnend en toch ook eigenlijk weer niet i.v.m. de videoachtergrond.
Toch weet ik dat ik mooie foto's kan maken want een mooie compositie maken dat is natuurlijk waar ik wel in geoefend ben. En dat is naar mijn mening dan ook het allerbelangrijkste van fotograferen. Alles begint met een mooie compositie. Als de foto niet goed is, kun je nog zoveel bewerken, technieken toepassen of mooie apparatuur hebben maar mooi zal die foto nooit worden.
In principe zou ik graag buiten foto's maken i.v.m. met mooi licht en ook een mooi stukje natuur als decor.

Dat bracht mij op het volgende bijzondere idee en dat is dat het mij een enorme uitdaging lijkt om met een doodsimpele digitale compact camera te proberen om toch bijzondere foto's te maken en dan ook minimaal of niet te bewerken. I.p.v. gebruik te maken van alle moderne technieken die er op dit moment allemaal zijn (niet dat ik daar wat op tegen heb want die gebruik ik op filmgebied natuurlijk ook gewoon).
Een stapje terug naar de basis dus.

Nu ben ik op zoek naar dames/vrouwen/meiden (liefst omgeving van Groningen, of naar Groningen toe zouden willen komen), die dit net als mij ook een leuk, origineel idee vinden. Ik heb geen voorkeur voor leeftijd, dus alle leeftijden, zijn welkom.
Het gaat wel om een vrijwillige medewerking.
In ruil daarvoor krijg je natuurlijk van mij alle foto's (digitaal).
En wat je er ook voor terug krijgt is een leuke dag want dat vind ik erg belangrijk, het moet voor beide partijen leuk zijn.
Er is bij mij ook altijd ruimte voor eigen inbreng want ik ben van mening dat je samen tot de mooiste foto's kunt komen.

Dat we mooie foto's maken samen dat weet ik zeker maar het is voor mij een uitdaging dat mensen achteraf niet kunnen raden dat het met een kleine camera is gemaakt.

Ik zou het leuk vinden als je zelf ook beginnend bent, dat maakt het voor mij iets minder spannend haha maar mocht dat niet zo zijn maakt het ook niet uit hoor.

Ik hoop je enthousiast gemaakt te hebben en zie graag een mailtje tegemoet.

Groeten en misschien tot snel,

Peter

P.s. het gaat om naakt, half naakt en gekleed.
Ik maak altijd wel even een klein contractje zodat voor beide partijen het afgesprokene duidelijk is.

26-03-2017 t/m 26-03-2018

Stuur een bericht naar "Peter Veldman"