hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek model gezocht
1 (108)

Oefenmodellen V gezocht!
(Utrecht)
Jan vd Knaap - Candela Fotografie

Deze mededeling is verlopen (240 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

Hoi,

ik ben een fotograaf die na een aantal jaren zijn horizon wil verbreden naar de model- en naaktfotografie. Ik wil daar dus echt mee beginnen, en zoek daarvoor modellen - dik, dun, oud, jong, maakt ook niet zoveel uit. Het lichaam is een mooi ding.

De foto's zijn in principe niet bedoeld voor publicatie, maar om te oefenen en de kwaliteit te verbeteren. In principe dus, tenzij het model en ik vooraf en schriftelijk instemmen voor publicitair gebruik van geslaagde foto's. Anders niet. Ik ben zeer ethisch aangelegd, en je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat ze zonder toestemming ergens opduiken, of aan anderen worden geopenbaard. Het schaadt anders het vertrouwen in mij, en mijn vertrouwen in mij.

Dus ik zoek en vraag om modellen. Ik kan helaas geen vergoeding betalen (ik weet het, die vraag leeft, maar echt, ik kan dat niet), maar je krijgt natuurlijk wel de resultaten toegestuurd.

Maarrrr.. dank u heren, voor de massale interesse! Op dit moment heb ik 19 aanmeldingen van heren en slechts 2 van dames. Dat is een verhouding van ongeveer 10:1 en die verhouding ligt dus behoorlijk scheef. Dank u heren, ik stel het erg op prijs, maar ik richt mij nu even op de dames!

Aan hen wil ik echt het volgende zeggen. Ik begrijp natuurlijk de pas op de plaats en het gezonde wantrouwen (dat is goed, zo ben ik ook) maar deze oproep is echt geen hoax, geen grap en geen poging tot misbruik van gegevens. Daar doe ik niet aan. Ik ben echt oprecht en eerlijk, en als u mij een mail stuurt ben ik bereid alles op tafel te leggen over wie en wat ik ben en wat mijn bedoeling is. Privacy is gegarandeerd.

Let wel:
GEEN SEX (nooit!), minimaal een halve meter tussenruimte, en dat is een harde voorwaarde. Dit klinkt zo voor de hand, maar ik zeg het maar even.

Geen kinderen, minimumleeftijd 18 jaar.

Er is natuurlijk een (kort) voorgesprek om elkaar eerst te leren kennen.

Regio Utrecht/Amsterdam voorlopig.

Alvast bedankt!

www.candela-fotografie.nl
28-02-2017 t/m 28-05-2017