hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek model gezocht
1 (108)

drone-fotografie
(Utrecht)
Tom Durden

Deze mededeling is verlopen (219 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

drone-fotografie
Model Lies schreef:

"Ik aarzelde geen moment: ik zou ook graag zo'n mooie foto van mezelf willen, al dromend over m'n eigen woonkamertje met zo'n grote landschapsfoto boven de bank. Zonder direct te zien dat ík degene ben die poedeltje naakt in het landschap ligt en een spel speelt met de vormen van de natuur. Het eerdere werk van Tom, waarin een vervreemde wereld te zien is met een wederzijdse aanvulling van mens op natuur, maakte me enorm enthousiast en fascineerde me. Ik stuurde binnen 10 minuten een mail.

Na wat contactmomenten stond er een datum vast. Ik merkte dat ik op de dag zelf wat nerveus was, maar ik wist ook dat ik op zulke momenten een knopje in m'n hoofd om kan zetten, met als resultaat dat het me uiteindelijk weinig deed om in het Mastbos m'n kleren uit te doen en te beginnen aan de shoot. Er was namelijk toch niemand anders in de buurt die m'n 'chubby buik' zou zien en dit punt, dat overigens nog niet op m'n bucketlist stond, kon ik bij voorbaat al afvinken. Het gevoel van nervositeit maakte plaats voor trotsheid, met nog steeds dat mooie beeld in m'n hoofd van een eigen kamer met een enorm mooi en groot portret erin.

Wat Tom niet weet, is dat ik continu tegen mezelf heb gepraat, liggend in het landschap en lopend over het 'bruggetje'.

'Wat is het koud.'
'Wat is dit vet.'
'Het wordt echt prachtig.'
'I feel sexyyy.'

Vooral dat laatste was opmerkelijk: door middel van de drone-fotografie van Tom werd het voor mij mogelijk om me naakt mooi te voelen, omdat er in zijn naaktfotografie niet wordt gefocust op alleen het lichaam, zoals ik hierboven beschreef. Door de afstand die gecreëerd wordt (door de 'vliegende camera') met als gevolg een totaalplaatje van een klein mensje in de natuur, voelde ik me super comfortabel. Welke rondingen je ook hebt, mooi of niet: ze komen één voor één allemaal prachtig over in beeld. Ik kreeg het gevoel dat de foto's nooit zouden kunnen mislukken. Welke rondingen ik ook heb of welke pose ik ook aannam: op de eerdere beelden van Tom zag ik dat alles goed is.

Het deed me goed om de beelden te zien: ik voelde me prachtig en was super enthousiast met een paar persoonlijke favorieten. Het is jezelf blootgeven, maar dan toch net op een andere manier. De ervaring op zich was ook al geweldig: je 'vrije ik' verbinden in en met de vrije natuur.

Geen moment spijt van gehad. Ook niet met die kriebelende plantjes tussen m'n tenen."


Ik (Tom) zoek modellen (v, tot 30 jaar) die ook model zouden willen staan. Je hoeft geen ervaring te hebben, je hoeft geen perfecte maten te hebben, je huidskleur is ook al niet belangrijk :) Je moet het wel aandurven om in een natuurgebied naakt te poseren.

Het model staan voor dit soort foto's is steeds maar kort: de drone vliegt zo'n 15 minuten per keer. Je kan poses aannemen die bij je passen. Ik publiceer alleen foto's waar jij blij van wordt.

Je krijgt als vergoeding reiskosten, heel veel mooie foto's en een unieke ervaring. En als je dat leuk lijkt, dan kan je ook even zelf met de drone vliegen. Meer info, zie mijn website www.dronude.com. Vragen zijn welkom.

met een vriendelijke groet,

Tom

www.dronude.com
18-03-2017 t/m 18-06-2017
Tom Durden ( Utrecht ) Model gezocht
Tom Durden ( Utrecht ) Model gezocht (2)