hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek model gezocht
1 (89)

*SPOED* gezocht 4 vrouwelijke modellen voor afstudeerproject!
(Rotterdam)
Savana Huissen

Deze mededeling is verlopen (266 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

Voordat je verder leest het volgende:
De belangrijkste datum voor mij is tussen 19 en 23 juni. Ik heb dan mijn beoordeling en daar heb ik echt 4 mensen voor nodig. De presentatie duurt 10 minuten en daarnaast wil ik een video maken.

Daarnaast heb ik ook nog de graduationshow van 29 juni tot 2 juli. Het liefst wil ik hier ook modellen voor hebben en als je daarvoor open staat graag.

Het project gaat over hoe vrouwen worden neergezet als objecten in de media. Films, games en winkelketens doen hier volop aan mee. Als reactie hierop wil ik een object-performance doen die ter dienst staat als een soort protest. Ik wil de modellen neer zetten als objecten maar zonder de façade die de media eromheen maakt. Dit wil ik doen door het model te body-painten of door met spotlichten te werken maar een deel van hun lichaam zichtbaar te houden. Op die manier wordt het zichtbare gedeelte een object.

Als je meer over het project wil weten/interesse hebt mail me maar.

De eisen:
- Ik ben student dus ik kan je niet veel betalen. Ik ben vooral op zoek naar mensen die zelf in Rotterdam wonen of als je dichtbij woont ben ik bereid je reiskosten te dekken. Het liefst zou je aan het project willen werken omdat het interessant voor je is.
- Ik zoek naar vrouwen tussen de 18-30 jaar.
- Er zijn 4 posities waarin de modellen worden 'neergezet': een waarvan de benen alleen zichtbaar zijn, een waarvan de handen/gezicht zichtbaar zijn, een waarvan de torso en een waarvan het kruisgedeelte zichtbaar zijn (bij het kruisgedeelte mag je een onderbroek aan).

savanahuissengv.nl
25-05-2017 t/m 25-06-2017