67 (107)

Gevraagd: vrouwelijk model met lichaamsbeharing voor bodyscape project

Pat Veenstra | (Rotterdam)

Gevraagd: vrouwelijk model met lichaamsbeharing voor bodyscape project

Beste Kunstinzicht bezoeker,

Wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn prikbord bericht te lezen.

Mijn naam is Pat Veenstra en ik ben een creatief fotograaf van begin veertig. Voor een persoonlijk artistiek fotografieproject ben ik op zoek naar een ongeschoren naaktmodel (vrouw) voor het maken van bodyscapes waarbij lichaamsbeharing centraal staat. Als model moet je minimaal volgroeid schaamhaar hebben. Ook andere lichaamsbeharing, zoals okselhaar, zou goed passen binnen het thema. De foto's zijn mijn manier van commentaar geven op het idee van de maakbaarheid van schoonheid, de steeds verdergaande 'perfectionering' van het menselijk lichaam, waar het verwijderen van lichaamsbeharing een onderdeel van is geworden. Naar mijn gevoel is juist de natuurlijke schoonheid van het menselijk lichaam interessant en het vastleggen meer dan waard.

Ervaring als model is absoluut geen vereiste en wat leeftijd (mits 18+), huidskleur of lichaamstype betreft, is elk model van harte welkom. Wel is het van belang dat jij je zonder kleding op je gemak kunt voelen voor de camera. Als fotograaf, maar ook als mens heb ik respect, privacy en het bewaken van persoonlijke grenzen hoog in het vaandel staan. Inmiddels is dit project vergevorderd en zou ik graag nog met een enkel model samenwerken om het project daarna af te sluiten.

We werken uitsluitend samen op basis van TFP (time for print, digitaal) en zonodig een reiskostenvergoeding voor jou als model.

Voel jij je aangesproken tot het bovenstaande en lijkt het je leuk eens mee te doen aan een gaaf kunstproject van een ervaren en creatief fotograaf? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor meer info. Meestal reageer ik binnen 24 uur met een link naar mijn website en portfolio. Hierbij kun je ook alvast een eerste opzet van het bijbehorende fotoboek bekijken. Duurt het langer dan 24 uur voordat ik heb gereageerd, dan moet je wellicht even in je spambox kijken of mijn reactie daar per ongeluk in terecht is gekomen.

Wie weet tot snel.

Groetjes,

Pat

14-12-2019 t/m 14-06-2020

Pat Veenstra ( Rotterdam ) Model gezocht
Pat Veenstra ( Rotterdam ) Model gezocht (2)

Stuur een bericht naar "Pat Veenstra"