52 (99)

drone-fotografie

Tom Durden | (Utrecht)

drone-fotografie

Dag,

Ik maak dronefoto’s van modellen in de natuur. Ik zoek vrouwen van 18 tot 28 jaar die solo model willen staan en ik zoek vrouwen of koppels van 18 tot 88 die model willen staan voor een groepsfotoshoot. De foto’s maak ik met een drone, je bent door de afstand een klein figuur in de grote natuur, zie de voorbeelden op mijn website. Na de de shoot krijg je een serie beelden, de mooiste wil ik graag publiceren. Ik publiceer alleen de beelden waar jij je goed bij voelt, en waarvoor je per email toestemming geeft.

Model staan is bijvoorbeeld vier keer 15 minuten (de drone vliegt steeds maar kort). Naakt model staan in de natuur is even wennen, maar het zal je een gevoel van vrijheid en ontspanning geven om naakt tussen de bomen en het gras te liggen.

Als je solo model staat is de beloning is 50 euro plus reiskosten voor het model staan, plus een serie mooie foto’s. Je kan naar Utrecht komen om te poseren, maar ik kan ook naar een natuurgebied bij jou in de buurt komen, laat maar weten wat je goed uitkomt. Ik kan alleen op doordeweekse dagen overdag.

Wil je meer weten: kijk op mijn website www.dronude.com, mail me even of word lid van deze pagina: https://www.facebook.com/groups/dronudemodellen/ Ik lees graag welke van de foto's op mijn website jou aanspreken, wie jij bent en waar je graag model zou willen staan: zandvlakte/bos/water/hei/iets heel anders. Tot ziens!

Tom Durden

www.dronude.com

12-05-2019 t/m 12-08-2019

Tom Durden ( Utrecht ) Model gezocht
Tom Durden ( Utrecht ) Model gezocht (2)

Stuur een bericht naar "Tom Durden"