48 (99)

Feel free

Ton van Geelen | (Twello)

In 2008 begon ik als kunstenaar met een serie schilderijen onder de naam 'Cool Desire', welke later uitmondde in een erotische collectie schilderijen voor de Kamasutrabeurs 2012.

Cool Desire staat voor koud verlangen, gebaseerd op hoe ik in het verleden mooie vrouwen ervoer... mysterieus, afstandelijk, arrogant... maar toch verleidelijk en uitdagend.

Sinds 2015 ben ik begonnen met een nieuwe erotische collectie (slaapkamerkunst) in een andere schilderstijl en -techniek, waarbij de vrouw centraal staat.
'Verlangen, verleiding, avontuur, spanning en erotiek' worden subtiel en figuratief (onherkenbaar) vertaald in kleurrijke schilderijen, maar zó (!) dat de schoonheid van het beeld de erotiek verslaat.
Geen porno, maar wel lust-opwekkend en vrouwvriendelijk.

Ik zoek een beslist slanke jongevrouw (min. 1.70 lang en max 40jr) die zich hierin 'thuisvoelt', trots is op haar lijf, het ook durft te tonen en het avontuur durft aan te gaan. Ik zoek geen fotomodellen, omdat ik beleving, spontaniteit belangrijker vindt dan vooraf geregiseerde houdingen. Het kan gaan om een langere samenwerking, waarin ook jouw ideeën/ wensen welkom zijn. Discretie en geheimhouding geboden, en respect / vertrouwen staan hoog in het vaandel. Alles kan in contract vastgelegd worden.

Mijn werkwijze is, dat ik altijd een fotoreportage maak van het te schilderen ‘object’ of onderwerp. Eerste keer op basis van TFCD+ eventueel schilderij met jezelf erin verwerkt, ... andere vergoedingen zijn bij langdurige samenwerking bespreekbaar. Het is dus ook leuk als je uitdagende foto's van jezelf wilt hebben.
Let op: De foto's dienen als kader voor artistiek werk. Uiteindelijk doe ik er niets mee.

Heb je interesse...dan zie ik je reactie graag tegemoet. Stel jezelf eens voor, vertel hoe je er uitziet en laat me weten wat je motivatie is.

www.tonvangeelen.com

18-05-2019 t/m 18-06-2019

Stuur een bericht naar "Ton van Geelen"